İbrahim Özdemir, Galatasaray başkanlığına aday

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Seçkin Özdemir’in babası İbrahim Özdemir Galatasaray başkanlığına aday oldu.

Galatasaray Kulübü’nde 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurulda başkanlık için yarışacak 5 aday olacak. Bu isimler arasında Sarıyer’in gururu olan İbrahim Özdemir de yer alıyor.

Aday olma süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan İbrahim Özdemir, Galatasaray’ın son 20-25 yıldır yönetim zaafiyetleri yaşadığını aktararak, “Bugün milyarla ifade edilen borcumuz var. Bu, 20-25 yıldaki birikimlerin son yıla aktarıldı. Artık borçlar ödenemez hale geldi ve devlet bu işe el koydu. 40 yıllık kulüp üyesi olarak canımız kadar sevdiğimiz, çocukluk aşkımız Galatasaray’ı böyle bir günde, uygun bir ekip hazırlamışken bu kazanımlardan faydalandırmama gibi bir durum bize yakışmazdı. Yönetim eksiklikleri, Galatasaraylıların birbirleriyle kavgaları, omuz atmalar, kırıcı ifadeler ve kopuş dönemi beni çok yordu. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesi lazım. Mali sorunların altından kalkmak, yalnız Galatasaray’ın imkanları değil yetkin ellerle, mali disiplinle, finansmanın iyi idare edilmesi ve yeni kaynaklar yaratmakla mümkündür. Bundan dolayı Galatasaray’a bir kurtuluş reçetesi olarak aday olduk” diye konuştu.

İBRAHİM ÖZDEMİR KİMDİR?

Galatasaray başkan adayı İbrahim Özdemir, 15 Ağustos 1949 tarihinde Giresun’un Görede şehrinde dünyaya geldi. Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Serbest Mimarlık ve Müteahhitlik, Anavatan Partisi Kurucu Üyeliği, XVII., XVIII.ve XIX. Dönem İstanbul Milletvekilliği ile Devlet ve Ulaştırma Bakanlıkları yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. Galatasaray Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıklamıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.