Kavaloğlu’ndan Ali Genç’e teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü transfer sezonunu tamamladı. “Şimdi birlik olma zamanı” diyen Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, Galatasaraylı Atalay Babacan ve Fenerbahçeli Serhat Ahmetoğlu’nun takıma katılmasına önemli katkılarından dolayı SASİDER Başkanı Ali Genç’e teşekkür etti.

Sarıyer Spor Kulübü, sezona güçlü bir adım atmak için yoğun çalışmalarda bulunarak transfer sezonunu tamamladı. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, Galatasaray’dan Atalay Babacan’ı ve Fenerbahçe’den Serhat Ahmetoğlu’nu da Sarıyer’e kazandırdı. Bu süreçte Sarıyer Spor Kulübü’nün yanında yer alarak desteklerini esirgemeyen Sarıyer’in sevilen isimlerinden Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç’e de ayrıca teşekkürlerini sundu.

BABACAN VE AHMETOĞLU ARTIK SARIYER’DE

Galatasaraylı Atalay Babacan ve Fenerbahçeli Serhat Ahmetoğlu artık Sarıyer Spor Kulübü’nde oynayacak. Sarıyer’e kiralanan ünlü oyuncular Sarıyer’e ve taraftarlara da büyük bir heyecan getirdi. Yeni sezonda önemli transferleriyle adından söz ettiren Sarıyer Spor Kulübü’nde yaşanan bu sürpriz gelişmeler de camiada büyük yankı buldu.

KAVALOĞLU’NDAN ALİ GENÇ’E TEŞEKKÜR

Yeni sezona kulübü güçlendirecek önemli transferleri tamamladıktan sonra SASİDER Başkanı Ali Genç ile bir araya gelen Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu teşekküründe, “Galatasaray Sk’den Atalay Babacan ve Fenerbahçe Sk’den Serhat Ahmetoğlu transferlerinde maddi manevi desteklerinden dolayı Sarıyerli iş insanı SASİDER Başkanı Sayın Ali Genç’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

“İYİ VE KALİTELİ BİR TAKIM YAPTIK”

Öte yandan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, sezon ve transferlerle ilgili yaptığı paylaşımında, “Hayırlısı ile transfer sezonunu dün gece 00.00’da bitirdik. 2 oyuncu ile aldığımız kulübümüzde bugünkü kadro sayımız 28. Çok şükür Rabbim’e. Öncelikle kulübünü, köyünü, takımını seven herkes bilsin ki, bu kardeşiniz elinden gelenin fazlasını gece gündüz koşturarak bu armanın değerini yükseltmek için koşturuyor. İyi ve kaliteli bir takım yaptık. Sıkıntı var mı? Var. Dert var mı? Var. Ama bu kulübün başarısızlığını bekleyen gafillerin bilmediği bir şey daha var. Allah var… Biz doğru işler yaptığımız müddetçe vallahi kahrolacaksınız billahi kahrolacaksınız. Düşünemiyorsunuz ki takım başarısız olunca Kavaloğlu başarısız olmayacak. Sarıyer Spor Kulübü başarısız olacak. Şimdi diyorum ki bugün bu kulübe maddi destek veremeyen binlerce gerçek Sarıyerli ama maça gelerek ama dua ederek desteğin en büyüğünü yapıyor. Ya siz? Sarıyer için ne yaptınız? Boş yere açılıp kapanan çenelerinizden başka” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.