lokmankanat-sariyer1
11:04

Lokman Kanat’tan Sarıyer’e büyük jest!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezona yeni yönetimle güçlü bir giriş yapan Sarıyer’e, iş adamı Lokman Kanat‘ın patronu olduğu Intraline İlaç A.Ş’den büyük destek. Mevcut Altyapı hocalarının geçmiş yönetimden kalan ödemelerini yapan Intraline ilaç hem alt kategorilerin göğüs sponsoru oldu hem de sağlık ve spor malzemelerinin teminini sağladı.

İş adamı Lokman Kanat’ın sahibi olduğu Intraline İlaç şirketi, Sarıyer altyapı oyuncuları ve hocalarının giyeceği formalara göğüs sponsoru oldu. Forma sponsorluğu dışında Kamp malzeme desteği de veren Interline Yönetim Kurulu Başkanı Kanat, Sarıyerimizin geleceği olan altyapı futbolcuların yetişmesinde ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ve bundan da onur duyduklarını belirterek desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Forma sponsorluğunun ve kamp malzeme desteğinin yanı sıra sporcu sağlığı için gerekli malzeme ve ilaç teminini de karşılayan Intraline Pharma Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kanat, mevcut altyapı hocalarının geçmiş yönetimine ait tüm alacaklarının da karşılandığını belirtti.

Sariyer Spor’da As başkan olarak görev U-17 Elit B kategeorosinde yer alan Sariyerin deplasmana çıkacağı Rizespor maçı öncesine öncesinde genç sporcular ile yemekte bir araya geldi ve , kötü gidişe bir son vermek adına moral yemeği yenildi .

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.