Reşitpaşa liderlik peşinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1.Amatör Futbol Ligi temsilcilerimizden Reşitpaşa sezonun bitimine 6 hafta kala Süper Amatör Lige çok yakın. 10.Grupta ikinci sırada yer alan ve lider Tuna Spor ile arasında 3 puan bulunan Reşitpaşa 17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 15.00’de Sarıyer Bld. Çayırbaşı Stadyumunda lider Tuna Spor’u konuk edecek.

İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden temsilcimiz kendi sahasında oynayacağı maçta rakibini en az 3 ve üstü farkla yenmesi halinde grubun yeni lideri olacak. Reşitpaşa’nın grubunda ilk iki sırada kendine yer bulması halinde en son 2018-2019 sezonunda yer aldığı Süper Amatör Lige yeniden yükselmiş olacak. Reşitpaşa’nın çarşamba günü oynanacak Tuna Spor maçında yenilmemesi de çok önemli. Şöyle ki üçüncü sırada 3 puan önünde yer aldığı Bahçelievler Futbol Atletik’e de dikkat edilmesi gerekiyor.

Reşitpaşa ile Bahçelievler Futbol Atletik arasındaki ikili averaj Bahçelievler Futbol Atletik lehine. Reşitpaşa’nın ilk iki çerisinde yer alarak Süper Amatör Lige yükselmeyi hedefleyeceğini ikincil hedefinin grupta şampiyon olmak olacağını düşünüyorum.

17 Ocak 2024 çarşamba günü saat 15.00’da müsaitlik durumu olan futbolseverleri Sarıyer Bld. Çayırbaşı Stadyumunda Reşitpaşa’ya destek olmaya davet ediyorum. Tüm Reşitpaşa camiasına başarılar dilerim.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.