Reşitpaşa Spor Kulübü’nde mangal partisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reşitpaşa Gençlik Spor Kulübü yeni sezon açılışını mangal partisiyle kutladı. Reşitpaşa Gençlik Spor Kulübü Adnan Güven’in ev sahipliğinde gerçekleşen programda kulüp yönetimi ve sporcular keyifli vakit geçirdiler.

Yeni sezon açılışı için bir araya gelen Reşitpaşa Gençlik Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları keyifli vakit geçirdiler. Reşitpaşa Gençlik Spor Kulübü’nün sevilen Başkanı Adnan Güven’in ev sahipliğinde kulübün halı sahasında bir araya gelen sporcular ve kulüp yönetimi yeni sezona başlarken büyük moral buldular.

“BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Motivasyon buluşmasında futbolcularla birlikte sezona “merhaba” diyen Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven, kulübün birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde başarıya koşmaya devam edeceği mesajını verdi. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Güven, Sarıyer’de amatör spora daha fazla katkı sağlanmasına ve gençlerin de daha fazla spora yönelmesine ihtiyaç duyulduğunu da belirterek, “Yeni sezonda kulübümüz yöneticileri ve tüm sporcularımız yine kocaman bir aile olarak başarıya koşmaya devam edeceğiz. Her zaman başarıyı hedeflerken bir yandan da amatör spor kulüplerinin önemine dikkat çekmek istiyoruz. Gençlerimizi gelecek nesillere güçlü ve sağlıklı ulaştıracak tek yol spordan geçer. Bu güzel günde mangal yaparak birlikteliğimizi ve yeni sezon heyecanımızı pekiştirelim istedik. Sarıyer’deki tüm amatör spor kulüplerine da yeni sezonda başarılar dilerim” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.