Saffet Akkoyun’dan Sarıyer’e 1 milyon 250 bin liralık bağış!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun bir kez daha kulübe can suyu verdi. Akkoyun, Ercan Çamırcı başkanlığındaki yeni yönetime 1 milyon 250 bin lira bağışladı. Bu para kulübün vergi, SGK ve yapılandırma ödemeleri için kullanıldı. Böylece Sarıyer’in 3 puanı silinmekten kurtuldu.

Sarıyer Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde yaptığı genel kurul ile yepyeni bir yönetim seçmiş ve imaj tazelemişti. Yeni yönetime en büyük desteği veren isimlerden Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun bu desteğini yeni bir bağış jestiyle daha taçlandırdı. Saffet Akkoyun bu kez de kulübe tam 1 milyon 250 bin lira bağış yaptı.

SAFFET AKKOYUN SARIYER’İN 3 PUANINI KURTARDI

Yapılan bu bağışla kulübün son gün ödemesi olan SGK, Vergi yapılandırması ödendi. Böylece Akkoyun sayesinde Sarıyer Spor Kulübü’nün 3 puanının silinmesi önlenmiş oldu. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı ve yeni yönetimi Saffet Akkoyun’a Sarıyerliler adına teşekkür etti. Öte yandan hayırsever iş adamı Saffet Akkoyun’un bugüne kadar kulübe yaptığı bağışların toplamının 5-6 milyon doları bulduğu konuşuluyor.

SARİYERGAZETESİ.COM

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Temmuz 2023, 14:49

    Sözde değil Özde SARIYER’li…

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.