SARFED’den Görkemli Süper Lig

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Masterler Federasyonu tarafından organize edilen ve 12 takımın iştirakiyle başlayan SARFED Süper lig Futbol Turnuvası Dinamo Tonya-Servet Düşmanları maçı ile Orhan Keçeli Stadında start aldı.

1-1’lik beraberlik ile sonuçlanan müsabakanın ardından gazetemize turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan turnuvanın yönetim kurulu başkanı Serkan UYANIK ‘Yazın Sarıyer Gümüşdere Spor Kulübü eski başkanı Rahmetli Murat Tekoğul adına tertip edilen ve 10 takımın katılımı ile yapılan hazırlık turnuvası sonucunda katılımcı takımlar ile alınan ortak karar sonucunda bu organizasyonu federasyon kuruluşu olarak yapmak ve lig haline dönüştürmek istedik. Organizasyonda tüm katılımcı arkadaşlar ile birlikte Ortak akıl ile hareket ediyoruz. Düzenli ve sistemli bir Masterler ligi oluşturmak istiyoruz.Bu sebeple geçen yıl ilkini yaptığımız organizasyonda Sarıyer Dragonlar adına Alper ALKOÇ, İstanbul Masterler adına Hasan VARIŞ, Arıköy adına Serkan GÜRBÜZ, Dinamo Tonya adına Ali ESMER, Sivas Masterler adına Edip CENGİZ, Sarıyer Servet Düşmanları adına Sefa KÜÇÜKÖZ, Bahçeköy Masterler adına Volkan ÇAKMAK, Peak Garage adına Mahir ÇELİK, Tarabya Masterler adına Maksut KANAT, Feriköy Masterler adına Erhan ÖZÇELİK, Sivas Bosna Sancak adına Erol SEVİM arkadaşlarımız ile güzel bir yönetim ekibi oluşturduk. Aramızda son derece deneyimli,sporu seven ve konusuna hakim arkadaşlarımız var. Sarıyer ismini gerek spor gerekse Masterler ailesi arasında son derece iyi bir şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz.

Turnuvanın katılımcı takımlarından ve aynı zamanda Sivas Masterler Spor Kulübü başkanı Edip CENGİZ ise bizlere şu açıklamaları yaptı. Yaz aylarında gerçekleşen turnuvayı 3. sırada tamamlayarak güzel bir tecrübe kazandık. Sivas Masterler takımımız yapılacak olan ligde de hedeflerinin yüksek olduğunu belirterek “Dört sezondur Masterler liginde mücadele eden bir takımımız var. Masterler liginde güzel dostluklar oluşturma ve sporun içinde kalma gayretindeyiz. Bunların yanında sahaya inince hedefimiz de düşük olmuyor. İlk iki yıl takım yapılanmamızı oluşturduk. Ekipte birçok eski sporcumuz, hatta aktif antrenörlerimiz var. Uyumlu ve kaliteli bir ekip kurduğumuz kanaatindeyiz. Eski dostların yan yana geldiği, yeni dostların eklenmesiyle takım ruhu kazandığı bir kadro oluşturduk. Sarıyer ilçemizde gerçekleşen bu anlamlı ve özel ligde iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Diğer takımlarımız ne kadar iddialı ise biz de o kadar iddialıyız” diye konuştu. Dileğim o ki Sporun ve futbolun merkezi Sarıyer ilçemize SARFED Federasyonu kuruluşu ve ligimiz çok yakışacaktır. Bu oluşumun yapılanmasında gayretleri çok olan kurucu arkadaşlarımız olan Ali Esmer, Sefa Küçüköz, Alper Alkoç, Serkan Uyanık,Serkan Gürbüz,Maksut Kanat,Hasan Varış ve emek veren diğer arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Bu federasyon kuruluşu ve yapılan ligimiz Sarıyer ilçemize güzellikler kazandıracaktır.”

Yapılan ilk hafta maçları şu şekilde sonuçlandı:

DİNAMO TONYA:1 SERVET DÜŞMANLARI: 1

BAHÇEKÖY MASTERLER:5 BOSNA SANCAK MASTERLER: 0

FERİKÖY MASTERLER:3 PEAK GARAGE MASTERLER: 1

ARIKÖY MASTERLER:3 SİVAS MASTERLER: 0 (H)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.