Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı polis baş Müfettişi Ercan Çamırcı oldu.

Sarıyer Spor Kulübü, Genel Kurulu’nu bugün kulüp binasında gerçekleştirdi. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, kulübe başkan olacak yeni ismi genel kurula saatler kala ilk kez Sarıyer Gazetesi aracılığıyla açıkladı.

Sarıyer’de emniyet müdürlüğü yapan ve başarılı çalışmalarıyla herkesin gönlünü kazanan polis baş müfettişi Ercan Çamırcı, bugün yapılan kongrede Sarıyer Spor Kulübü’ne başkan oldu. Çamırcı, İçişleri Bakanlığı’ndan alınan özel izinle bu göreve getirildi. Güngören’den Sarıyer’e, daha sonra da Beşiktaş’a emniyet müdürü olan Çamırcı, polis baş müfettişliğine getirilmiş ve 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti.

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun Facebook canlı yayınıyla okurlarımıza ulaştırdığı kongreye katılan isimler arasında Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer’in sevilen isimlerinden Salih Bayraktar, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve Sarıyerli sporseverler yer aldı.

BAYRAKTAR: “KAZANAN SARIYER OLSUN”

Sarıyer Spor Kulübü kongresinin açılış konuşmasını yapan Salih Bayraktar, kulübün geçmişten günümüze kadar uzanan sürecini ele alarak kongreye katılarak kulübe desteğini esirgemeyen herkese teşekkürle başladığı konuşmasında, “Sarıyer Spor Kulübü bizim vazgeçilmez değerlerimizdendir ve itibarımızdır. Sarıyer Spor Kulübü şirketleşmeden yoluna devam edecek. Kulübümüzün yükselmesi de itibarımızın yükselmesi demektir. Ben Sarıyerli olmakla, Sarıyer Spor Kulüplü olmakla gurur duyuyorum, iftihar ediyorum. Hayal etmek, umut etmek güzeldir bunları hayata geçirmek daha güzeldir. İşte bizim bugün bu hayalleri hayata geçireceğimiz bir kongreyi yaşadığımıza inanıyorum. Kulüpte 10 yıl başkanlık yapan isimler var. Saffet Akkoyun ve Erdal Aksoy. Hiçbir zaman bu kulübü yalnız bırakmayacaklarının sözünü verdiler. Bu kongreyi bir yönetim değişikliği olarak da görmüyorum. Kazanan Sarıyer’in gençleri olsun, kazanan Sarıyer’in taraftarı olsun. Kazanan Sarıyer’in insanı ve Sarıyer olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

AKKOYUN: “KULÜBÜMÜZE HAYIRLI OLSUN”

Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun ise konuşmasını yapmadan önce “Büyük Başkan” ve “Seni seviyoruz” tezahüratlarıyla alkışlandı. Akkoyun konuşmasında “İnşallah hayırlı olacak. Kulübümüz sağlıklı, kardeşçe ve dostça yürüyecektir. Önemli olan budur. Sayın başkanımıza da başarılar diliyorum” dedi.

KALAYLI: “SARIYERLİLER TAKIMINA DESTEK OLMALIDIR”

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ise şunları söyledi; “Sarıyer en köklü kulüplerden bir tanesidir. Yeni yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar diliyorum. Sarıyer için hayırlı olmasını diliyorum. Spor en çok konuşmamız ve teşvik etmemiz gereken alanların başında yer alıyor. 7’den 70’e spora teşvik etmek için hepimiz canla başla çalışıyoruz. Sarıyerlilerin futbola ilgisini görüyoruz. Sarıyer Spor Kulübü’nü hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Hak ettiği başarılı kariyeri yeniden bulacağına inanıyoruz. Bu sevmekle ve etrafında kenetlenmekle olur. Takıma destek yolunda çalışmalar yapmamız lazım. Bu konuda tüm Sarıyerlilere çağrıda bulunmak istiyorum. Maddi ve manevi olarak takımın yanında olmamız gerekiyor. Takımın geleceğe hazırlanmasında, kongre sürecinde değerli katkıları olan Sayın Salih Bayraktar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

ÇAMIRCI: “SARIYER’E HİZMET ETME BİLİNCİNDEYİZ”

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı, kongreye katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Sporla birlikte Sarıyer’e hizmet etmenin bilinci içindeyiz. Spor gençlerimiz üzerindeki her türlü bağımlığın önüne geçebilecek bir şeydir. Bunu da değerlendiriyoruz. Sporu Sarıyer’e yakışan bir hale getireceğiz. Her spor takımının hedefi şampiyonluktur. Tabi biz de şampiyonluk için yola çıkıyoruz. Mali ekonomik krizimiz ve zor bir süreçte olmamıza rağmen yapabileceğimizin en iyisi için elimizden geleni yapacağız. Geçmişte de sloganımız aynıydı. Bizim için zor diye bir şey yok, imkansız sadece zaman alır.”

BORSA İstanbul Varlık Fonu Eski Başkanı Himmet Karadağ ise “Bu genel kurul süreci Sarıyer için büyük kazanımların olduğu bir sinerjinin doğmasına sebep oldu. Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek için sporla geliştirmek için çabalıyoruz. Sarıyer potansiyeli çok fazla olan bir kulüp. Sarıyer çok büyük şirketlerin de yer aldığı bir semt. Ben Borsa’da 3 yıl görev yaptım. Bundan sonra Sarıyer Spor Kulübü’nün vizyonu 1980’lerde olduğu gibi en kısa sürede süper lige hazır bir vizyonla yeni yönetim görevi devralacak” diye konuştu.

Sarıyer Spor Kulübü Genel Kurulu, konuşmamaların tamamlanmasının ardından sona erdi. Başarılı Müdür Ercan Çamırcı Sarıyer Spor Kulübü için çok büyük bir şans olarak görülüyor.

İŞTE SARIYER SPOR KULÜBÜ’NÜN YENİ YÖNETİM LİSTESİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.