Sarıyer Spor Kulübü’nde genel kurul toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı kulüp tesislerinde açık havada gerçekleştirildi. Kulübe başkan adayı çıkmamasından dolayı toplantı 10 Temmuz’a ertelendi.

Sarıyer Spor Kulübü, Olağanüstü Genel Kurulu toplantısını dün kulüp tesislerinde düzenledi. Toplantıya Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, kulüp üyeleri ve Sarıyerliler katıldı. Programa katılanlar Sarıyer Spor Kulübü’ne başarı temennilerinde bulundukları konuşmalar yaptılar. Programı sadece Sarıyer Gazetesi ekibi yakından takip etti.

SEÇİM İÇİN YENİDEN TOPLANILACAK

Kulübün sorunları, gelir ve giderleri ile faaliyet raporunun konuşulduğu genel kurulda geçmiş yönetim ibra edildi. 10 Temmuz’da gerçekleşecek ikinci oturumda genel kurul seçim için yeniden toplanacak. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun konuşmasında, aday olmasa da kulübe olan desteğinin her zaman devam edeceğini ifade etti. Akkoyun’un bu sözleri büyük alkış aldı.

10 TEMMUZ’A ERTELENDİ

Sarıyer Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, mevcut başkan Saffet Akkoyun’un yeniden aday olmaması ve başkan adayı da bulunamadığı için yönetim kurulu oluşturulamadı ve liste çıkmadı. Toplantı 10 Temmuz 2021 cumartesi günü saat 17:30’da yapılmak üzere ertelendi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün genel kurul toplantısını Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay ve Muhabiri Gizem Doğan takip etti. Sarıyer Spor Kulübü toplantısından anlar Sarıyer Gazetesi Facebook gruplarından canlı olarak da yayınlandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.