Sarıyer Spor Kulübü’nde imza töreni düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü‘nde yapılan yeni transferler Sarıyer’e heyecan getirdi. Bugün Sarıyer Spor Kulübü’nde düzenlenen imza töreniyle birlikte kulübe 6 yeni futbolcu katıldı. İmza töreninde konuşan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, “Kulübümüze katılan 6 futbolcumuza hayırlı, uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Düzenlenen imza törenine Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, Sarıyer Futbol Şube Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Salim Kain, Sarıyer Spor Kulübü Basın Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Erol Aydın, takıma katılan yeni futbolcular katılım sağladı.

“Böyle bir takımın futbola aşkı karşılıksız kalmamalı”

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ali Genç imza töreninde yaptığı konuşmasında, “Değerli Sarıyerlilere saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Değerli basın mensupları hepinizi saygı ile selamlıyorum. Yaklaşık 4 ay önce aldığımız bu görevi ve yaklaşık 6 sene önce Sarıyer Spor Kulübü’nde yapmış olduğum as başkanlık görevimden söylediğim bir söz vardı. Gençlerimiz diye Sarıyer’in çocukları Sarıyer’in evlatları bu takımda niye yok kapasitelerinin yetmediklerini, oyuncularının olmadığını ve bir şekilde görmezden geldik maalesef. Sarıyer Spor Kulübü Türkiye’nin Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon Spor’dan sonra 4. büyük takımıdır. Böyle bir takımın böylesine yürekten futbola olan aşkı karşılıksız kalmamalı.” dedi.

“Bir cesaret örneği gösterdik ve 1982 ruhunu adeta yeniledik”

Sözlerine devam eden Genç, “Bu çerçevede görevde bulunan arkadaşlarımızla beraber çok önemli bir karar aldık. Bir cesaret örneği gösterdik ve 1982 ruhunu adeta yeniledik. Her türlü riski her türlü eleştiriyi göğüsledik. Yani bu çerçevede kim ne derse desin biz vicdanen çok mutluyuz. Sarıyerlilerinde çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Sarıyer Spor Kulübü sizlere sahip çıkıyor. Bu bir risk olabilir. Başkan olarak bu riski almak istiyorum bu gençleri profesyonel yapmakta büyük bir haz duyuyorum. Bu genç kardeşlerimiz Batuhan Topçu Bartu Ekşioğlu, Hikmet Eren Dalgıç, Ege Kaplan, İsmail Arda Yaşar, Mahmut Celal Yücel, Berkan Atmaca kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. Allah yollarını açık etsin inşallah. Sarıyer’e uzun yıllar hizmet verirler. Bu çocuklarımızı ilk defa Sarıyer Spor Kulübü 2. Lig de forma giyme şansını elde ettiler. Şimdi Sarıyer’in her zaman hedefi olacaktır ve bir hedefimiz var. Bu arkadaşlarımızdan profesyonel yapacaklarımız var. Önümüzdeki sezonda 10 tane arkadaşımızı profesyonel yapmak isteriz. Türkiye’nin en büyük futbolcuları bu kulüpten geçti. Bizim satacağımız 1-2 oyuncumuz var. 2 milyon 3 ve 5 milyon değerinde oyuncularımız var bunları satarsak kulübe destek olur, kazanç elde etme şansımız olur. Biz onları satma taraftarı değiliz, önlerini açmak istiyoruz sadece Sarıyer Spor Kulübü sizlere sahip çıkıyor. Her zaman da arkanızdayız. Teşekkürler.” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.