Sarıyer Spor Kulübü’nde şok istifa!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’in sevilen iş insanlarından Lokman Kanat, Sarıyer Spor Kulübü’ndeki görevinden istifa etti. Kanat, kamuoyuyla paylaştığı istifa açıklamasında “Ayrılma kararım kişisel nedenlerden ötürüdür. Kulübün geleceği için en iyisini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sarıyer Spor Kulübü’nde şok istifa…Sarıyer’in sevilen iş insanlarından, Sarıyer Spor Kulübü’ne büyük katkılar sunarak destek olan isimlerden Lokman Kanat istifa ettiğini duyurdu.

Lokman Kanat’ın istifa açıklaması şöyle:

Sayın Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün 19 Mart 2024 tarihi itibarıyla Sarıyer Spor Kulübü’ndeki görevimden kendi isteğimle ayrılma kararı aldığımı bildirmek isterim. Görev sürem boyunca kulübe katkı sağlamaktan ve Sarıyer Spor Kulübü’nün bir parçası olmaktan gurur duydum. Bu süreçte kulübümüz için tesisleşme anlamında önemli başarılara imza atma şansı yakaladık ve bu başarılarda emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine, teşekkür ederim.

Ayrılma kararım kişisel nedenlerden ötürüdür. Kulübün geleceği için en iyisini diliyor, bundan sonraki tüm başarılarında Sarıyer Spor Kulübü’ne yürekten başarılı olacağına inanıyorum.

Görev sürem boyunca yönetimde yer başta Hakan bey, Zafer bey ve Şeref bey Yönetim kurulu arkadaşlarıma da göstermiş olduğunuz destek ve anlayış için teşekkür eder, sizlere ve Sarıyer Spor Kulübü’ne en içten dileklerimle başarılar diliyorum.

Saygılarımla…

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.