ilker-puren-1
3:17

Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü İlker Püren basınla buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni Teknik Direktörü İlker Püren oldu. Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı, Yönetim Kurulu Üyesi (Basın-Medya) Tülin Hattat ve Sarıyer’in yeni Teknik Direktörü İlker Püren basın mensuplarını ağırladı. Basın toplantısının ardından Kulüp Başkanı Ercan Çamırcı, İlker Püren’e çiçek takdim etti.

Basın açıklamasına teşekkürleriyle başlayan İlker Püren; “Başta Ercan Başkan, Hakan Başkan, Salih Başkan ve Zafer Bey olmak üzere bu transferde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerçekten son derece mutlu olduğumu da belirtmem gerekiyor. Buraya ilk geldiğimde Ercan Başkan ile oturup sohbet etmeye başladığımda kendisinin pozitif havası bana da geçti. Buraya aslında kafamdaki soru işaretleriyle “Nasıl olacak? Nasıl bitecek? Nasıl bir planlama yapacağız?” derken Ercan Başkanın söyledikleri, yapmış olduğumuz konuşmalar bundan sonraki sürecin ne kadar pozitif geçeceğini bizlere hissettirmiş oldu.” dedi.

“SARIYER GİBİ KÖKLÜ BİR CAMİANIN PARÇASI OLMAK TEKNİK BİR ADAM İÇİN SON DERECE MUTLULUK VERİCİ”

Sarıyer’de olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden İlker Püren sözlerine şu şekilde devam etti, “Ekip arkadaşlarımla beraber pozitif bir hava içerisinde görevimize başlıyoruz. Aynı zamanda Sarıyer gibi köklü bir camianın bir parçası olmakta bir teknik adam için son derece mutluluk verici. Burada artık bizim üzerimize düşen görevler Sarıyer Spor Kulübü’nün sezon başında kurmuş olduğu hedefleri sezon sonunda gerçekleştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan, Sarıyer camiasının ve taraftarının hiç bir şüphesi olmasın. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübelerimizi, bilgilerimizi, birikimlerimizi bir aile havasında bu kulüp için ve etik ilkeler doğrultusunda yapacağımızın sözünü buradan herkese veriyorum.” dedi.

“ATILAN YUMRUK TÜRK FUTBOLUNA ATILMIŞTIR”

Püren, ülke gündeminde yer alan Halil Umut Meler’e karşı gerçekleşen saldırıya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “Aslında etik ilkeler demişken bu konuya da değinmeden geçemeyeceğim. Maalesef dün oynanan Ankaragücü – Rizespor müsabakasında Halil hocaya büyük bir kulüp başkanının saldırısı Türk futboluna unutulmayacak anlar yaşamıştır. Halil hocaya atılan yumruk bence Türk futboluna atılmıştır. 2032 yılında ülkemizde yapılması planlanan Avrupa elemeleri belkide tehlikeye girdi. Bundan sonraki temennimiz inşallah bu son olur ve bunun için ülke olarak ne yapılması gerekiyorsa hepimiz tepkilerimizi dile getirmeliyiz.”

“İSTİSNA SONUÇLARI ELDE ETMEK İSTİYORSANIZ MÜSTESNA ÇALIŞMAK ZORUNDASINIZ”

İlker Püren sözlerine son verirken, “Zor bir meslekteyiz ve insanların beklentileri var. Her hafta kazanmak zorundasınız. İşin stresi ve mücadeleci kısmı hep ön planda. Çalışma hayatımda kendime ilke edindiğim güzel bir laf var. İstisna sonuçları elde etmek istiyorsanız müstesna çalışmak zorundasınız. Biz buraya müstesna çalışmaya geldik. Bunuda inşallah hissettireceğiz çünkü buranın öyle bir yapıya ihtiyacı var. Geldiğim andan itibaren bu beklentilerin hangi seviyede olduğunu görebiliyorum. Bu anlamda inşallah müstesna çalışmanın sonundaki o istisna hedefleri hep beraber göreceğiz.” diye konuştu.

İLKER PÜREN KİMDİR?

20 Eylül 1983’te Ankara’da doğan Püren, kariyerine Erciyesspor alt yaş gruplarında başladı. Ardından Ankaraspor alt yaş gruplarında görev yaptı. Daha sonra Osmanlıspor (Ankaraspor) teknik ekibine yardımcı antrenör olarak dahil olan Püren, 2015 yılında, Tayfur Havutçu’nun ekibinde yer aldı. Bir süre Adana Demirspor’da, Osman Özköylü’nün yardımcısı olarak çalışan Püren, Sivasspor, Samsunspor, Erzurumspor, Denizlispor, Osmanlıspor’da(Ankaraspor) da yardımcı antrenörlük yaptı. Püren, bir süre Ankara Keçörengücü teknik direktörlüğünü yürüttü. İçinde bulunduğumuz 2022-2023 sezonu başında Sakaryaspor teknik direktörü olan İlker Püren, alınan kötü sonuçların ardından görevini bırakmak zorunda kaldı. Bir dönemdemde Iğdır FK ‘yı çalıştırdı.

HABER / FOTOĞRAF: GİZEM DOĞAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.