Sarıyer Veteran Takımları depremzedeler için sahaya çıkıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Veteran Takımları, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından depremzedeler için sahaya çıkıyor. 26 Şubat pazar günü Kırklareli Masterler ile oynanacak maçın tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak.

Sarıyer Veteran Takımları ve Kırklareli Masterler, gelirlerini depremzedelere bağışlamak üzere karşılaşacak. 26 Şubat Pazar günü Beşiktaş Çilekli Stadı’nda gerçekleşecek olan maçın tüm gelirleri deprem bölgesindeki depremzedelere gönderilecek.

Sarıyer Veteran Takımları adına Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Sivas Masterler’den Edip Cengiz şunları söyledi; “Ülkemiz maalesef tüm zamanların en büyük doğal afetlerinden biriyle karşı karşıya kaldı. Yaşadığımız anlatılmaz acılar karşısında yüreklerimiz kan ağlıyor. İhtiyaçlar çok fazla. Ama şimdi millet olarak depremzedeleri desteklemek için elimizden gelen gayreti gösterme vakti. Depremin merkez üssü Maraş ve Hatay başta olmak üzere civar illerde sürdürülen iyileştirme ve hayatın normale döndürülmesi çalışmalarına destek vermek amacı ile 26 Şubat Pazar günü Beşiktaş Çilekli Stadında Sarıyer Veteran Takım Sorumlularından oluşan bir kadro ile Kırklareli Masterler arasında düzenlenen organizasyonda elde edilen gelirin tamamını depremzedelere bağışlayacağız.

Bizim toplayacağımız yardımların okyanusta bir damla olacağını hepimiz biliyoruz. Ancak õzellikle çocuklarımızın sosyal sorumluluklarının arttırılması ve başta deprem olmak üzere afet gerçeği ile her daim karşı karşıya olduğumuzun farkındalığını yaratmak açısından bu ve benzeri organizasyonların öneminin farkındayız. Veteran takımlarımız ve futbolcularımız depremzedeler yararına gerçekleştireceğimiz etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 26 Şubat Pazar günü hep birlikte olalım.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.