Sarıyer’de Cumhuriyetimizin 100. yıl koşusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin 100. yılında sağlıklı bir gelecek için sporun ve sporcunun yanında olmaya, ayrıca sporla ilgilenen gençlerimize de destek olmaya devam eden Sarıyer İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde Cumhuriyetimizin 100.yıl Atletizm Yarışması yapıldı. Oldukça coşkulu bir şekilde geçen yarışmada sporcu gençler Cumhuriyet için ter akıttılar.

Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde ve Sarıyer Kaymakamlığı, Sarıyer Belediyesi, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla onlarca gencimiz yarıştılar. Programa Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cebrail Karakaş, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Ebrugül Kına Şenoğlu, Sarıyer İlçe Spor Koordinatörleri Can Akbaş ve Uğur Demirtaş, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Antrenörü ve Sarıyer Temiz Toplum Derneği Başkanı Edip Cengiz, Sarıyer ilçesi Beden Eğitimi öğretmenleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Sarıyer İlçe muhtarları ve sporseverler katılarak gençlerin coşkusuna ortak oldular.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Sarıyer ilçe protokolünün birlikte verdikleri start ile Kefeliköy’den başlayan yarışma Sarıyer Merkez’deki Atatürk Anıtı önünde son buldu. Sarıyer ilçe genelindeki tüm liselerden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı ve önemli yarışmada Genç Kızlar Kategorisi’nde Cevat Koçak Anadolu Lisesi’nden Eslem Güngör 1’incilik kürsüsüne çıktı. Yarışmada 2’inci olarak Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nden Nisanur Akdoğan, 3’üncülük kürsüsüne ise İTÜ GVO Ekrem Elginkan Anadolu Lisesi’nden Ayşe Gaye Deniz çıktı.

Genç Erkekler Kategorisi’nde ise 1’incilik kürsüsüne Ayazağa Anadolu Lisesi’nden Osman Aydın çıktı. Yarışmada 2’inciliği Ayazağa Anadolu Lisesi’nden Hüseyin Berkay Tozlu, 3’üncülüğü ise ENKA Anadolu Lisesi’nden Batu Aydınlar kazandılar. Yarışma sonucunda sporcuların ödüllerini Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Gençlik Spor Müdürü Cebrail Karakaş ve Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Işıktaş verdiler.

Program tüm katılımcı sporcu ve protokolle toplu hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.