Sarıyer’de spor adına anlamlı buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Yöneticilerinden Ali Büyükasar, Sarıyer’de sporun ve siyasetin sevilen isimlerinden Altay Unan ile bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Dış İlişkiler Yöneticilerinden Ali Büyükasar, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi, Spor Komisyon ve TÜFAD İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Altay Unan ile Sarıyer’de bir araya geldi.

Sarıyer Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulunan AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi, Spor Komisyon ve TÜFAD İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Altay Unan ise Sarıyer’de spora dair kazanımların çok önemli olduğunu ve Sarıyer’in ismini İstanbul’a ve hatta tüm Türkiye’ye başarılarla duyuracaklarının da altını çizerek, “Spora ve sporcuya olan katkılarımız sizin gibi değerli isimlerce takdir görmesi bizleri mutlu ediyor. Sarıyer’in spora yönelik geleceğinin tüm sorunlarını biliyor ve bu sorunların çözümüne yönelik neler yapılacağını da en iyi bizler biliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Sarıyer’deki çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişi açısından anlamlı bir buluşma olmuştur. Ben Ali Büyükasar’a bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Sporu, sporcu gençlerimizi ve Sarıyer’i konuştuğumuz anlamlı bir buluşma oldu” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.