Sarıyer’de Spor Kulüpleri Federasyonu oluşumu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Masterler Federasyonu 2. Murat Tekoğul Futbol Turnuvası’nda yer alan Sivas Masterler takımı kurucu Başkanı Edip Cengiz turnuva ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cengiz, Sarıyer Gümüşdere Spor Kulübü eski başkanı Rahmetli Murat Tekoğul adına tertip edilen ve 10 takımın katılımı ile devam eden turnuvada her takım kadar iddialı olduklarını söyledi. Hedeflerinin yüksek olduğunu belirten Sivas Masterler Spor Kulübü Kurucu Başkanı Edip Cengiz, “Dört sezondur Masterler liginde mücadele eden bir takımımız var. Masterler liğinde güzel dostluklar oluşturma ve sporun içinde kalma gayretindeyiz. Bunların yanında sahaya inince hedefimiz de düşük olmuyor. İlk iki yıl takım yapılanmamızı oluşturduk. Ekipte bir çok eski sporcumuz, hatta aktif antrenörlerimiz var. Uyumlu ve kaliteli bir ekip kurduğumuz kanaatindeyiz. Eski dostların yan yana geldiği, yeni dostların eklenmesiyle takım ruhu kazandığı bir kadro oluşturduk. Sarıyer ilçemizde gerçekleşen bu anlamlı ve özel turnuvada da iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Diğer Rakiplerimiz ne kadar iddialı ise biz de o kadar iddialıyız” diye konuştu.

Turnuva oluşumunun geçen yıl tertip edildiğini söyleyen Edip Cengiz, sözlerine şöyle devam etti; “Sarıyer Sasider kurucularından Serkan Uyanık, Dinamo Tonya Masterler kurucularından Ali Esmer ve Sarıyer Dragon Masterler kurucularından Alper Alkoç’un önderlik yaptığı bu turnuvada ana gayemiz spor yapmak, dostluklar kurmak ve Sarıyer İlçemizde var olan kulüpler arasında olumlu ilişkiler oluşturabilmek. Turnuvamız devam ederken bu birliktelik daha da ileri bir duruma getirildi. Oluşturulan takım sorumluları tarafından Turnuvamız sonucunda Sarıyer Masterler Federasyonu kurulması yönünde bir karar alındı. Bu oluşum için tüm takım sorumluları güzel bir gayret ve fikir bütünlüğü oluşturdu.

Sarıyer Dragon takımı, Sarıyer Sasider Takımı, Dinamo Tonya takımı, İstanbul Masterler, Boyacıköy Takımı, Beyaz Martılar takımı , Sivas Masterler, Arıköy Masterler, Bahçeköy Masterler, Sarıyer Masterler, Baltalimanı Masterler, Tarabya Masterler, Boğaziçi Masterler ve iki takımın daha ilavesi ile kuruluş gerçekleşmiş olacak. Kuruluş ile ilgili resmi yazışmalar içinde bizi görevlendirdiler. Dileğim o ki Sporun ve futbolun merkezi Sarıyer ilçemize bu Federasyon kuruluşu çok yakışacaktır. Bu oluşumun yapılanmasında gayretleri çok olan kurucu arkadaşlar Ali Esmer, Alper Alkoç, Serkan Uyanık, Uğur Bostan, Hasan Varış, Sefa Küçüköz ve emek veren diğer arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Bu federasyon kuruluşu Sarıyer ilçemize güzellikler kazandıracaktır.”

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.