Sarıyer’e yüzme havuzu projesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca başlatılan “7’den 70’e herkes yüzme öğreniyor” projesi kapsamında Sarıyer’de açılan yüzme havuzu Sarıyer İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş’ın ev sahipliğindeki programda tanıtıldı.

Sağlıklı gelecek nesiller yetiştirmek ve özellikle pandemi döneminde sporun sağlığa katkısına dikkat çekmek için “7’den 70’e herkes yüzme öğreniyor” projesi kapsamında Sarıyer’de açılan yüzme havuzuna ziyarette bulunuldu. Türkiye’nin geneline havuzlar yapılarak yüzme bilmeyen çocukların kalmamasını hedefleniyor. Sarıyer’de yapılan projenin tanıtım programında AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili  Hüseyin Coşgun, Sarıyer  İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş, AK Parti Spor Komisyon Başkanı Abdulmutdalip Eski ile Cengiz Tekin katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZ ÇOK MUTLULAR”

Çocukların sağlıklı bir hayata sahip olmasını desteklemek ve bunun farkındalığını artırmak için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yapmış olduğu projeyi AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Kurşun şu sözlerle anlattı; “Başta Cumhurbaşkanımıza ve genel başkanlığımıza şükranlarımızı ifade ediyoruz. Gençlik Spor Bakanlığı’mızın çalışma arkadaşlarımıza ve Sarıyerimiz de bu hizmeti yürüten personelimize Sarıyer halkı adına şükranlarımızı ifade ediyoruz. Çocuklarımız mutlu bizde bu vesileyle mutlu oluyoruz Sarıyer’imize hayırlı olsun diliyorum sizlere de teşekkür ediyorum” dedi.

“EKSİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili  Hüseyin Coşgun ise ; “12 yıldır Sarıyer Belediyesi’nde spor tesisinin sadece amatör şekilde kaldığını biliyoruz . Merkez yönetim olarak onların eksiklerini tamamlıyoruz” dedi.

“500 BİN ÇOCUĞUMUZA YÜZME ÖĞRETECEĞİZ”

Sarıyer İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş ise şunları söyledi; “2021 yılı itibariyle 500 bin çocuğumuzun yüzme öğrenmesini hedefliyoruz. Pandemiye rağmen şu an 200 binin üzerine ulaştık. 2 ay devam edecek olan projede başkanımın  söylediği gibi Eylül ve Ekim’de de inşallah havuzumuzun üstünü kapatarak ısıtma sistemi de koyarak kendi kadrolu antrenörlerimizle yıl boyunca 12 ay devam ettireceğiz. Sağlıklı toplumlar yetiştirmek için böyle alanlar yapmamız gerekiyor. Herkesin bu alanlara çocuklarını göndermesi ve bu faaliyetlere taleplerini de göstermeleri gerektiği çağrısında bulunalım. Basın olarak bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de çok teşekkür ederiz ayağınıza sağlık” dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Cumhur başkanımızdan Allah razı olsun 🤲 çocuklarımız mutlu = ebeveynler mutlu 😊

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.