Sarıyer’i sevindiren galibiyet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda Sarıyer ile Karaman FK karşılaşması gerçekleşti. TFF 2.Lig Kırmızı Grubun 22.haftasında Sarıyer, sahasında ağırladığı Karaman Futbol Kulübü’nü 2-0 mağlup etti.

Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Enver Aydın yönetti. Sarıyerli taraftarlar Sarıyer Spor Kulübü’nün yanında oldu. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Ercan Çamırcı ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen maçı Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ile ilçe yönetimi, CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Aksu, Salih Bayraktar, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Altay Unan ve Salim Kain, Sarıyer Spor Kulübü Onursal Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer protokolünün önemli isimleri de statta yerini alarak ilgiyle izledi. Karamanoğulları Taraftar Grubu da deplasmana gelerek takımını yalnız bırakmadı.

İLK YARI SARIYER’İN GOLLERİYLE SONA ERDİ

Maçın ilk yarısında her iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. Maçın 40.dakikasında Sarıyer penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Sarıyer oyuncusu Hakan Özmert topu ağlarla buluşturdu 1-0. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Sarıyer Saruhan Fındıkcı’nın ayağından ikinci golü buldu ve ilk yarı 2-0 Sarıyer’in üstünlüğü ile tamamlandı.

90 DAKİKALIK MÜCADELE SARIYER’E GALİBİYETİ GETİRDİ

Maçın ikinci yarısında gol arayan Karaman FK, zaman zaman Sarıyer kalesini yoklasa da istediği golü bulamadı. 90 dakikanın ardından mücadele 2-0 Sarıyer’in üstünlüğü ile tamamlandı. Sarıyerli taraftarlar takımlarının galibiyetini coşkuyla kutladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.