IMG_20231205_100801
0:18

Sarıyer’in çocuklarından İzmir’de şampiyonluk

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Çeşme Belediyesi Futbol Stadında gerçekleşen Cumhuriyetin 100.yılı Veteranlar Futbol Turnuvası sonucunda Sarıyer’in çocukları Şampiyonluğa isimlerini yazdırdılar.

Yıldızlar topluluğu olan takımda eski şöhretli futbolculardan Zafer Baş, Maksut Kanat, Orhan Özden, Vahit Kavrazlı, Tevrat Manav, Tuğrul Ersan, Ozan Toldari, Haşim Gürleyen, amatör futbolculardan ise Bahçeköy’lü Serkan Uyanık, Aydın Ecevit Yalçın, Mehmet Demiralp yer alarak Sarıyer’i temsil ettiler. Turnuvanın Final maçında Sarıyer Veteranlar Futbol Takımı Çeşme Veteranlar takımını 2-1 yenerek Şampiyon oldu.

Final maçında golleri Sarıyer’in eski yıldız futbolcularından, şuan Bahçeköy Futbol takımı antrenörü Vahit KAVRAZLI attı. Oldukça centilmence geçen mücadelede Sarıyer Masterler Federasyonu güzel oyunları sonucunda galibiyeti hak eden takım olarak kupayı kazandı. Her yıl Kasım, Aralık aylarında geleneksel olarak düzenlenen turnuvada geçen yıl finalde kaybeden takımımız bu sene kaliteli ayaklardan oluşan bir kadroyla Şampiyonluk kupasını Sarıyer ilçemize getirdiler.

Sarıyer Gazetesi olarak Şampiyon olan Sarıyer Masterler Federasyonu teknik ekibini ve sporcularını tebrik ediyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.