fenerbahce-futbol-okullari-sariyer-altay-unan
0:29

Sarıyerli minikler başarıya koşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Spor Okulları Sarıyer Futbol Okulu Koordinatörü Altay Unan, Sarıyer’de keşfettiği yetenekleri futbolda başarıya yol aldırmaya devam ediyor. Sarıyer’deki spor hayatında yüzlerce genç futbolcu yetiştiren Unan, “Sarıyerli gençlerimizin başarısı azimlerinden geliyor. Bizler de bu yetenekleri keşfederek doğru bir şekilde yol göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Sarıyer’de başarıya koşan gençleri, güçlü eğitmen kadrosuyla geleceğe hazırlayan Fenerbahçe Spor Okulları “Hayallerinize adım atın” sloganıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fenerbahçe Sarıyer Futbol Okulları Martı Halı Sahada çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sarıyer’in sevilen spor adamı Fenerbahçe Spor Okulları Sarıyer Futbol Okulu Koordinatörü Altay Unan, kapılarını Sarıyer Gazetesi’ne açtı. 06-14 yaş çocukları Fenerbahçe alt yapısına hazırlayan ve futbol yolculuklarında hayallerine adım atmalarını sağlayan Unan, başarılarını sırrının çok çalışmak olduğunu vurguluyor.

“SARIYERLİ GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Fenerbahçe Sarıyer Futbol Okulları, Sarıyer Merkez’deki Martı Halı Saha’da gerçekleştirdikleri antrenmanlarla genç futbolcuları başarıya koşturuyor. Gazetemize konuşan Altay Unan, “Bizler Sarıyer’den çıkarak Fenerbahçe’ye giden tüm futbolcularımızla gurur duyuyoruz. Gençlerimizin futbol alanında kendilerini geliştirmeleri için tüm altyapımız, antrenörlerimiz ve sahamızla her zaman hazırız. Geriye sadece başarılı eğitmenlerimizin yol göstericiliği ve ışığıyla başarıya yol almak kalıyor” dedi.

“SPOR BİLİNCİ AİLEDE BAŞLAR”

Unan, spora yeteneği olan tüm miniklerin bu yolda ilerleyebilmesi için ailelerin desteğinin de çok önemli olduğuna dikkat çekerek; “Futbol zorlu ve uzun bir yolculuktur. Buna genç yeteneklerimizin adım atmasında ailelerinin de çok büyük destekçileri olduğunu görüyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü Sarıyer Futbol Okulu olarak kocaman bir aileyiz ve bizlere bu duyguyu yaşatan tüm anne babalara da teşekkür ederim. Spor her insanın hayatında yer almalıdır. Sporun yaşamımıza olan katkısı ve buna yönelik bilinç de öncelikle ailede başlar. Bizler bu bilinçte olduğumuz sürece gençlerimiz de daha başarılı ve özgüvenli bir şekilde spor yaşamlarına devam edecektir” diye konuştu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.