Selçuk Kavaloğlu’ndan basın açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyerspor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu kulüp düzeyindeki son gelişmeleri basın mensuplarına değerlendirdi. Sarıyerspor Kulübündeki son gelişmeler ve gündemdeki konular bilgi veren Selçuk Kavaloğlu şu şekilde konuştu;

”Merhaba arkadaşlar öncelikle basın mensubu arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Daha öncede beyan etmiştik, söz verdiğimiz gibi basın toplantısını düzenledik. Sarıyerspor kulübünde neler oluyor, ne durumdayız, bu hakka sahip sanırım en çok Sarıyer ve Sarıyerspor taraftarıdır. Onun için bugün Sarıyer taraftarını köyünü seven herkesi bir nebze rahatlatmak ve yanlış bilgilerden de kurtarmak adına da bu basın toplantısını düzenledik. Hepinizin malumu sezonumuz başladı, transfer sezonunu kapattık. Hepinizin gündeminde bir Kocaelispor maçı var fakat bazı realiteyi de gözden geçirmemiz gerekir. Biz genç bir takım yaptık bana ve birçok kişiye göre iyi bir takım yaptık. Bu takımda taşların yerine oturması için bir sürece ihtiyaç vardır. Taşlar yerine oturuyor, futbolcular birbirini tanıyor. Lig uzun bir maraton Kocaelispor gibi 42 milyon lira transferine bütçe ayırmış ve içinde 7-8 tane üst ligden oyuncusu olan bir takımla böyle kora kor mücadele etmek bence bizim başarımızı gösterir. Ortaya skor için futbol bu her skor ortaya çıkabilir. Bizim için asla bir yıkım değildir. Ardından Kırşehir’de de 1 puan aldık bugün itibariyle durumumuz bu. Benim hedefim takımızda taşlar yerine oturana kadar bu sürece en az hasarla atlatmaktır. Yönetim, futbolcu, teknik heyet hepimiz birlik halindeyiz. Sarıyer spor kulübünün kapısı gelene de gidene de açıktır. Ben Sarıyerspor kulübüne zarar verecek bir hareket yapacak kadar Sarıyer’li değilim, ben kulübün menfaatlerini düşünecek kadar Sarıyerliyim. Sezon başında takımı bırakıp gideceğimizi düşünenler vardır hepsini baş üstüne yaptık eyvallah eleştirebilirsiniz. Ama bize bir problemle geldiğiniz zaman kafanızın bir yerinde çözüm olmalı siz sadece problemle gelirseniz bizim problemlerimizin üzerine yenisini ilave etmiş olursunuz bu da bizim yorulmamıza sebep olur. Önemli olan problemleri çözebilmek.” diye konuştu.

”BU KULÜBÜ SARIYER’LİLER YÖNETECEK”

Kavaloğlu sözlerine şu şekilde devam etti ; ”Biz bu kulübü 2 oyuncuyla aldık şuan da 30 kişi idmana çıkıyor. Ben Sarıyerli olduğum için biz sizinle bu kadar iletişim halindeyiz. Burada Sarıyerli olmayan biri otursaydı burada iletişim sıfırdı. Bu kulübü Sarıyerliler yönetecek.”

”Özellikle Grup Beyaz martıda ki arkadaşlarımızın kısmen haklı kısmen haksız eleştirileri örneğin Kocaeli maçında kale arkasına aldığımız Kocaeli seyircisi. Sabahki eşgüdüm toplantısında federasyon deplasman seyircisinin olduğu tribündeki koltukların kırık olması nedeniyle buraya seyirciyi oturtamayız başka yere almamız lazım dedi. Evet çerçeve olarak baktığımızda bu bir hatadır, bunu da itiraf ediyorum. Burada eleştirebilirsiniz, o konuda ben üzüldüm açıkçası gerek Ömer kardeşim gerek Seçkin kardeşim ben ikisini de çok severim, bu kulübün bünyesinde olması gereken insanlardır ama bunun açıklaması bu. Biri de diyor ki ‘’herhalde benden güç alıp söylüyorlar, teşekkür ederim hoşuma gitti gurur yaptık egomuz tavan yaptı işte eliniz kolunuz uzun müdahale etseydiniz’’ Ama kusura bakmayın ben insani ilişkilere meşru dairede müdahele edebiliyoruz ama bazısında benim de aşamayacağım kurallar oluyor. Sarıyer spor kulübü bakidir biz gelip geçiciyiz kapımız herkese açıktır her isteyen gelebilir. Biz yönetimde 14 artı ben biz yola çıktık. Bu yolda bizim tarzlarımız üsluplarımız belki bazı arkadaşlara ters gelmiş olabilir. Burada önemli olan yapılan hatayı düzeltmektir. Biz hata yapıyorsak çevremdeki herkes düzeltmek için çaba sarfedecek bırakıp gitmek kolay, ben bu çektiğim sıkıntılarda ben bırakıp gitseydim ne Sarıyerli olurdum ne adam olurdum. Bu yola çıktıysak bu yolun sonuna kadar beraber gideceğiz, kimse Sarıyerspor kulübünden daha büyük değildir.” diye konuştu.

”KİMSE SARIYERSPOR KULÜBÜNDEN BÜYÜK DEĞİLDİR”

Kavaloğlu Sarıyerspor’un büyüklüğüne dikkat çekti Kavaloğlu; ”Hiç kimse ben dahil 450 bin Sarıyerli dahil Sarıyer spor kulübünden büyük değildir. Herkesin eleştirdiği taraftarımızı allah eksik etmesin. Bizim ihanet ettiğimizi görürlerse onlarda Sarıyerli oldukları için gelir burada hesap sorarlar bu haklarıda var. Ama yarı yolda bırakan herkesin allah yolunu açık etsin. Bende vefa çok önemlidir, bugüne kadar göstermem gereken vefayı herkese gösterdim ama maalesef bazı arkadaşlar karşımızda vefasızlık yapıyorlar, ben onlara bugüne kadar önce abilik sonra başkanlık yaptım. Abilikte her türlü hoşgörü ve toleransı gösteririm ama Sarıyerspor başkanlığında kimseye göstermem. Bu kulübün menfaati içindir. Hepimiz hatalar yaptık, ama özür dilemesini bildik hatayı düzelttik çünkü kulübümüz zarar görmesin diye. Geçen hafta sayın Spor Bakanımızı kulübümüzün menfaatleri için ziyarete gittik. Öncelikle stat konusunu masaya yatırdık. Bu konuda kısa bir süre bilgi kirliliği yaşadık bu sitemimizi sayın bakanımıza ilettik desteğini istedik. O da sağolsun hafta içi Sarıyer’e ve kulübe geleceğini yerinde müşaade edeceğini söyledi. Ve nitekim sağolsun geldi yerinde tespitleri yaptı yaraya neşteri vurdu, Sarıyer ve kulübüm için gerekli konuşmaları yaptı. Sarıyer’im için, kulübüm için gereken konuşmaları yaptı ve buradan ayrıldı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.  Sonuç itibariyle bizim amacımız bu kulübe çivi çakmak. Bana göre en önemlisi buradaki mabedimizdir. Sarıyer Spor Kulübü’nün bir stadı bir tesisi olması için elimizden geleni yapmamız lazım. İçiniz rahat olsun, biz bunu yapıyoruz. Bu konuda her şey rutin ilerliyor. Dün sayın bakanın ziyaretleriyle birlikte güzel bir gelişme oldu. Yeni stadımız da yeni sezonda maçlarımızı oynayacağız. Biz bu eseri buraya kazandıralım. Çok iyi futbolcuları transfer yaptık. Kimse şunu göz ardı etmesin ben burada bir futbolcuyu bir takımla beraber alma yarışına girdim. Benim verdiğim rakamın iki misli rakama o futbolcuyu bu takım istiyordu. Ama ben ikili ilişkilerimle ve Sarıyerli olduğum için gitti o futbolcuyu aldı. O futbolcu bugün bizde oynuyor. Daha kaç futbolcumuz daha kuvvetli takımlara gitmesi gerekirken bu arkadaşlarımız bizi tercih ettiler. Bunca transferi yaptık, bu takımı sahaya çıkardık. Bakın Kırşehir’e gittik, takım orada oksijene ve hava sıcaklığına alışsın diye. Sarıyer Spor Kulübü’ne yakışan bir otelde kaldık. Burada ciddi bir fark verdik. Bunlar parası olmayan yönetimin işleri midir? Ben başka yönetimler gibi olmayanı oldu gibi göstermem. Bu kalbim Sarıyer Spor Kulübü için atıyor benim. Buna itirazı olan varsa çıksın karşıma konuşsun. Burada amaç Selçuk Kavaloğlu’na ve yönetimine zarar ya da yarar değil, öneli olan Sarıyer Spor Kulübü’ne ne yaptığınız. Ben kulübümü, futbolcumu, teknik heyetin motivasyonunu, yönetimimi, Pazar günkü maçımı düşünüyorum. Sonuç itibariyle bizim yönetimimiz içerisinde, kulübümüz içerisinde bir sorunumuz yok. Kalan sahalar bizimdir.” diye konuştu.

”BALO TARİHİ 18 EKİM’E ERTELENDİ”

Sarıyerspor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu balonun ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı; Kavaloğlu ; ”Balo tarihi 18 Ekim’e ertelendi. Bunun sebebi de futbolcularımızın aileleriyle katılabileceği, alt yapıdaki çocuklarımızın katılabileceği güzel bir balo yapacağız. Maç programımızı da göz önüne alarak böyle bir karar aldık.” diye konuştu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.