Süper Amatör Futbol Ligi Sarıyer Temsilcileri 7.Hafta Maçlarının Değerlendirilmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YENİKÖY LEVENT TRAFİĞİNE TAKILDI! LEVENT FUTBOL SK-YENİKÖYSPOR: 2-0

İlk11’inde Sarıyer menşeli R.Tayyip Gökteke ve Metin Çalışkan’ın yer aldığı Levent Futbol SK 7.hafta maçındaBJK Belediyesi İsmet İnönü Spor Tesisinde temsilcimiz Yeniköyspor’u tecrübeli ve son haftaların golcü oyuncusu Metin Çalışkan’ın 2 golle yıldızlaştığı maçta 2-0 skorla yenerek liderliğini pekiştirdi. 2-0’dan sonra temsilcimizin yapmış olduğu değişiklikler maçın skorunu değiştirmeye yetmedi ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Bu yenilgiye rağmen temsilcimiz Yeniköyspor’un grubundaki iddiasında herhangi bir değişiklik olmadı. Yeniköyspor’a şampiyonluk yolunda inanıyor ve başarılar diliyoruz.

İSTİNYE’YE “BAY” YARAMADI! ÖZKARACAAHMET-İSTİNYE: 2-1

Tecrübeli Teknik Sorumlu Kamil Beyazbulut eşliğinde sezona fırtına gibi giren temsilcimiz İstinye ilk üç maçını kazandıktan sonra üst üste iki beraberlik almıştı. Geçen haftayı bay olarak geçiren İstinye deplasmanda Özkaracaahmet’e 2-1 yenilerek 7 hafta sonunda ilk kez mağlubiyetle tanışmış oldu. İstinye bu mağlubiyete rağmen liderin sadece 2 puan gerisinde. İstinye’ye şampiyonluk yolunda inanıyor ve başarılar diliyoruz.

ÇAYIRBAŞI’NDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR… İSTANBUL 25 ÇAT SPOR-ÇAYIRBAŞISPOR: 2-0

İlk haftalarda başarılı sonuçlar alan temsilcimiz Çayırbaşı 5.hafta maçında kendi evinde Orhanlıspor karşısında aldığı ağır yenilgi ve bu yenilgi sonrası duayen hoca Hasan Altay’ın istifası sonucunda kan kaybetmeye devam ediyor. Grubun iddialı takımlarından İstanbul 25 Çat Spor karşısına kırmızı kart cezalısı üç başarılı oyuncusu Emre Benli, Dinçer Sekin ve Ömer Can İreç’den mahrum olarak çıkan Çayırbaşı 0-0 skorla ilerleyen maçın 60.dakikasında teknik sorumlu Aziz Can Kale ve 7 numaralı oyuncusu Efekan Pelit’in kırmızı kart görmesinin hemen sonrasında gelen gole mani olamadı ve 1-0 geriye düştü. Temsilcimiz beraberlik için yüklenirken uzatma dakikasının sonunda yediği golle sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı.  Çayırbaşı’nın bu hafta Yeni Bosna maçı ile toparlanacağını inanıyor ve başarılar diliyoruz.

AYAZAĞASPOR’UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR… AYAZAĞASPOR-NART SK: 2-2

Grubunda 5 maç sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve hiç mağlubiyeti bulunmayan temsilcimiz Ayazağaspor 6.hafta maçında kendi evinde karşılaştığı NartSK’ne yenilmekten 90.dakikada Ufuk Filik’le kurtularak yenilmezliğini sürdürmesini bildi. Bir maç eksiği ile zirve yarışı takibini sürdüren Ayazaağaspor’a şampiyonluk yolunda inanıyor ve başarılar diliyoruz.

SÜPER AMATÖR FUTBOL LİGİ SARIYER TEMSİLCİLERİNİN 8.HAFTA MAÇLARI

1 YENİKÖYSPOR ARNAVUTKÖY TAŞOLUK SPOR
2 İSTİNYE BEYKOZ 1908 AŞ.
3 ÇAYIRBAŞI YENİBOSNA
4 AYAZAĞA CANKURTARAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.