Süper Amatör Lig Temsilcilerimizin Değerlendirilmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniköy

Sarıyer Spor Kulübünden sonra en başarılı kulübü hiç şüphesiz Yeniköy. Sistemi, taşınmazları, gelirleri ve camiası ile köklü geçmişinde 3.lig görmüş başarılı bir kulübümüz. Yeniköy’ün en zayıf yanı yeterince tesisleşememesi. Yıllardır bu konuda bir ilerleme kat edilemediğini görüyorum. Umarım yakın zamanda gereken tesislerine kavuşurlar. Ayrıca Yeniköy voleybol ve basketbol alt yapısında çok başarılı işler yapıldığını duyuyor ve görüyoruz. Camiayı bu yönüyle de tebrik etmek isterim. Yeniköy’ü bu sene yüksek ihtimal Bölgesel Amatör Ligde göreceğimizi düşünüyorum.

İstinye

Tecrübeli hoca Kamil Beyazbulut ve yeni kadrosu ile sezona fırtına gibi giren ve 3 maçta 9 puan ile zirvede yer alan İstinye daha sonra oynadığı 5 maçta galibiyete ulaşamadı. İstinye önümüzdeki iki hafta sıralamada üst sıralarda yer alan takımlarla karşı karşıya gelecek. Bu iki maçtan alınacak olası 6 puan İstinye’ye üst sıralara taşıyacaktır. Tersi olması durumunda düşme potasına sokabilir. İstinye’yi her zaman iyi yerlerde görmek isterim. Camiaya başarılar dilerim.

Çayırbaşı

İki sezon önce 2.Amatör Ligde yer alan ve zor günler geçiren kulüp teknik sorumluluğa duayen hoca Hasan Altay’ ın getirilmesi ve efsane kaptan Yunus Sancak ile birlikte bir proje kapsamında kadro oluşturulması sonucunda önce 1.Amatör akabinde ise Süper Amatör Lige yükselerek büyük beğeni ve takdir toplamıştı. Son iki başarılı sezonun ardından bu yıl yer aldığı SAL’da kurduğu kadronun lig için pekte yeterli olmaması, teknik sorumlu Hasan Hoca’nın 5.hafta iç sahada oynanan ve 8-0’lık Orhanlıspor mağlubiyeti ile sonuçlanan maçtan sonra istifa etmesi, tecrübeli oyuncu Dinçer Sekin’in 6 maç ceza alması kötü sonuçların alınmasına neden olarak sayılabilir. Çayırbaşı transferin son gününde Sarıyer’in sevilen ve amatör futbolun başarılı simalarından Sercan Canıbeyaz ile İlker Kartal’ın kadroya katılmaları camiada heyecan Yaratmıştı. Lakin Sercan’ ın ilk çıktığı maçta maçın 39.dakikasında kırmızı kart görerek 3 maç ceza alması kötü gidişi devam ettirdi. Çayırbaşıspor başkanı ile kaptanının çok tecrübeli insanlar olması, Dinçer, Emre Benli, Ferhat, Sercan Canıbeyaz, Alperen, Hasan, İlker, Kayra gibi başarılı futbolcularu kadrosunda yer alması ve iç saha maçlarında taraftar desteği ile en kısa zamanda yaraların sarılacağı ve yükselişe geçileceğini tahmin ediyorum. Çayırbaşı bu potansiyele sahip tecrübeli bir camiadır. Kendilerine inanıyor ve başarılar diliyorum.

Ayazağaspor

7.grupta namağlup ikinci sırada yer alan Ayazağaspor Yeniköy ile birlikte en başarılı temsilcilerimizden. Ayazağaspor grubunda en fazla gol atan(26) ve en az gol yiyen(5) takım. Bu yönü ve iç saha maçlarındaki taraftar desteğiyle Ayazağaspor’u SAL Klasman Grubu adayı olarak görüyorum. Ayazağaspor Süper Amatör Liglerde en çok yer alan tabiri caizse süper amatörün gediklisi bir camia. Ayazağa camiasına başarılar dilerim.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.