Süper ve 1.Amatör Futbol Ligi Temsilcilerimizin Son Durumları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temsilcilerimizden emin adımlarla ilerleyenler, çıkış ve düşüşte olanlar, stabil kalanlar ile ilgili çalışmamı sizlerle paylaşıyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

Emin Adımlarla İlerleyenler:

R. Kavağı (1.Amatör):

6 galibiyet 3 beraberlik ile Cevizlispor ve Bayrampaşa Altıntepsi’nin 2 puan gerisinde üçüncü sırada zirve takibini sürdüren R.Kavağı’nda işlerin iyi gittiğini söyleyebiliriz. Bir ara teknik sorumlu Ziya Demirtaş ile yoların ayrılma noktasına gelinmesi ile minik bir kriz ortamı oluşmuş olsa da bu sorun kısa sürede çözüme kavuşmuş olup takım seri galibiyetler almaya devam etmektedir. İlçemizin köklü amatör kulüplerinden biri olan R.Kavağı’na başarılar dilerim.

Reşitpaşa (1.Amatör):

6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile lider Tunasporun 2 puan gerisinde ve üçüncü olan Bahçelievler Futbol Atletik’in ise 6 puan önünde ikinci durumda olan Reşitpaşa süper amatör lig için emin adımlarla ilerleyişini sürdürüyor. Temsilcimizi rehavete girmediği takdirde önümüzdeki yıl süper amatör ligde göreceğimizi düşünüyorum. Reşitpaşa camiasına başarılar dilerim.

Ayazağaspor (Süper Amatör):

6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle grubunda ikinci olan Ayazağaspor’da ligi ilk iki sıra içerisinde bitirerek play off grubuna katılma ve burada başarılı olarak bölgesel amatör lige yükselmenin hesaplarını yapılıyor.Camianın kenetlenmesi halinde rahatlıkla bu hedefe ulaşılacağını düşünüyor camiaya başarılar diliyorum.

Yeniköy (Süper Amatör):

Grubundaki ilk iki iddiasını son hafta yenilgisine rağmen
canlı tutan Yeniköy’de iki hafta sonra oynayacağı Gazi Mahallesi maçı çok önemli hale geldi. Temsilcimizin bu maçtan yenilmeden ayrılması durumunda büyük bir avantaj yakalayacak. Temsilcimize başarılar dilerim.

Çıkışta Olanlar:

Emirgan (1.Amatör):

İlk maçını kazanarak sezona merhaba diyen Emirgan sonraki 4 hafta ardı ardına mağlubiyetler alarak sevenlerini üzmüştü. Daha sonra oynadığı 4 maçtan farklı skorlara galibiyet almasını bilen temsilcimizde işler rayına oturdu diyebiliriz. Lakin sıralamada 5. sırada yer alan temsilcimizin kalan haftalarda önündeki 4 rakipten 3’ünü geride bırakıp Süper Amatör Lige yükselebilmesi için kalan 9 maçında da bu çıkışını devam ettirmesi gerekiyor. Yiğit hoca ve ekibine başarılar dilerim.

Düşüşte Olanlar:

Yeni Mahalle:

Sezona tarihinde ilk kez bölgesel amatör lige yükselme başarısında  payı olan teknik sorumlu Arda Gençdoğan ve ekibiyle başlayan Yeni Mahalle Arda hoca ile 4 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Galibiyet alınan bir maç sonrası Arda Gençdoğan dönemi sonlandı. Bir maça hocasız çıkan ve bu maçtan mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz göreve Hamdi Demirtaş’ı getirdi. Hamdi hoca ile  3 maçta1 beraberlik 2 mağlubiyet alan Y.Mahalle’de Hamdi Hoca dönemi de sonlandı.Takım şimdilerde Hakan Esmer Hoca’ya teslim. Hakan hoca yönetiminde 2 maça çıkan Yeni Mahalle bu maçlar sonunda puan alma şansı yakalayamadı.  Teknik sorumlu değişiklikleri sonrası Yeni Mahalle’nin kan kaybı devam etmekte. Yönetimin son kozu ise Sarıyer’in önemli isimlerinden Serkan Torun’u futbol şube sorumlusu olarak göreve getirmek oldu. Yeni Mahallenin bir an önce toparlanarak puan toplamaya başlayacağına canı yürekten inanıyorum.

Ferahevler (1.Amatör):

6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile sezona fırtına gibi giren ve bir çok otorite tarafından ligin ilk yarısının sonundasüper amatör lige yükselmeyi garantileyeceği düşünülen Ferahevler son oynadığı3 maçta aldığı farklı mağlubiyetler ile grubunda 3.sıraya geriledi ve liderin 4 puan gerisine düştü.Böylelikle temsilcimiz kendisini takip eden iki rakibinin de kıskacına girmiş oldu. Ferahevler’in bu haftadan itibaren alacağı galibiyetler ile yeniden tırmanışa geçeceğini umuyor ve camiaya başarılar diliyorum.

İstinye (Süper Amatör Lig):

Sezona 3 de 3 yaparak başlamasına rağmen sonrasında aldığı başarısız sonuçlarla 11 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 13 puan toplayabilen İstinye 3 hafta aradan sonra puan alma başarısı gösterdi. Son maçta kırmızı kart gören Kamil hocanın tecrübesiyle bu olumsuz tabloyu tersine çevirebileceğini düşünüyorum. İstinye camiasına başarılar dilerim.

İnişli-Çıkışlı Grafik Çizenler:

Pınarspor (1.Amatör Lig):

Bir hafta galibiyet bir hafta mağlubiyet şeklinde ilerleyen Pınarspor zirveden epeyce uzakta inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Tecrübeli oyuncuları ile bir galibiyet serisi yakalayarak sezonun ikinci yarısında zirveye ortak olmalarını temenni ediyorum. Camiaya başarılar dilerim.

Çayırbaşı (Süper Amatör):

Lige iyi giriş yapmasına rağmen 5.hafta evinde oynadığı ve 8-0 kaybedilen maç sonrası duayen hoca Hasan Altay’ın da istifası ile başlayan düşüş bir türlü sonlandırılamadı. Tecrübeli Kulüp Başkanı ve Kaptana sahip Çayırbaşı taraftarının desteğini de arkasına alarak bu durumdan en kısa süre içerisinde çıkacaktır. Çayırbaşı’nın perşembe günü saat 14.30’da oynayacağı Mesudiye maçı çok kritik. Bu maçta müsait olan spor severleri Sarıyer Bld. Çayırbaşı Stadyumuna davet ediyorum.

Stabil Olanlar:

1.Amatör Lig temsilcisi Poligon Fethiyespor 3 ve Bahçeköy ise 6 puanla küme düşme hattında bulunuyorlar. Bahçeköyspor’un sezonun ikinci yarısı alacağı puanlarla ligde kalacağını düşünüyorum. Poligon Fethiyespor’un transfer döneminde kadrosuna takviye yapmadığı halde küme düşme ihtinalini yüksek görüyorum. Bu iki güzide camianın da en kısa süre içerisinde çıkışa geçip orta sıralarda ligi tamamlamasını temenni ediyorum.

YENİ YILIN ŞİDDETİN AZALARAK YOK OLACAĞI BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM. İYİ YILLAR…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.