Yıldız Kanaryalar yönetiminden Sarıyer ziyaretleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü yönetiminden, Sarıyer’in ilçe protokolüne ve siyasi partilere bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Sarıyer Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü yönetimi olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Azmi Biberoğlu, Başkan Yardımcıları Ayla Osmanoğlu Yiğit ve Altay Unan yer aldı. İlk ziyaret Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’e oldu. Özer, kulüp yönetimini makamında ağırlayarak sohbet etti.

Sarıyer Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü yönetiminin bir sonraki ziyareti ise Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hüseyin Işıktaş’a oldu. Sarıyer’in ilçe protokolüne yönelik gerçekleştirilen ziyaretler, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cebrail Karakaş ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’u ziyaret ederek sürdü.

Sarıyer’de gerçekleştirilen biz dizi ziyarette Sarıyer Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü’nün U15 ve U17 milli takımlarındaki sporcularından, Fenerbahçe, Sarıyer, Eyüpspor, Karagümrük, Tepecikspor’a verilen oyunculardan bahsedildi. Öte yandan önümüzdeki yıl kurulacak A takım ve projeleri de konuşuldu. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Sarıyer Yıldız Kanaryalar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Altay Unan, ayrıca Kasım ayında gerçekleştirilecek dayanışma yemeğinden bahsedildiğini söyledi. Unan, Sarıyer’de hedefledikleri başarılara, hem yönetimleri hem de sporcuları olarak koşmalarının yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışma için bu gibi etkinliklerin önemine de dikkat çekti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.