Büyükdere sakini Semra Dinçer hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Mahallesi sakinlerinden oyuncu Semra Dinçer 56 yaşında vefat etti. Dinçer, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Sevilen oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti. Büyükdere Mahallesi sakinlerinden Dinçer 56 yaşındaydı. Bir süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Dinçer, canlandırdığı rollerle izleyenlerin gönlüne taht kurmuştu. Akciğer kanseriyle mücadele eden oyuncu Semra Dinçer, bir süre önce Sarıyer Gazetesi ile röportaj yapacaktı ancak tedavi süreci nedeniyle ertelemiş ve bir araya gelememişti. Dinçer’in ölüm haberini Haluk Levent, sosyal medya hesabından duyurdu. Vefat haberinin ardından Dinçer’in sevenleri de sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı.

ŞÜKRÜ GENÇ’TEN TAZİYE MESAJI

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, oyuncu Semra Dinçer’in vefatı nedeniyle yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; “Usta oyuncu Semra Dinçer’in hayatını kaybettiği haberini öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum.”

ALİ YAZICI’DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı ise duygulandıran bir paylaşım yaptı. Yazıcı paylaşımında; “Büyükdere sakinimiz olan 56 yaşındaki sinema ve tiyatro usta sanatçı Semra Dinçer ablamızın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Büyükdere Muhtarlığı olarak kendisine Allah’tan rahmet kederli yakınlarına sabırlar dileriz. Seni çok özleyeceğiz Semra abla” ifadelerine yer verdi.

KARİYERİNE 1980’DE BAŞLADI

Semra Dinçer 1965 yılında Ankara’da doğdu. Oyunculuk kariyerine 1980’de Ankara Sanat Evi’nde başladı. Ali, Zerk, Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Filler ve Çimen, Beni de Götür, Turkish Pasaport, Döngel Kerhanesi, Triliçe rol aldığı son filmlerden sadece birkaçıydı. Dinçer, kariyerinde çok sayıda dizide de rol aldı. Bunlardan bazıları şöyle: Vuslat, İstanbullu Gelin, Emanet, Görüş Günü Kadınları, Dinle Sevgili, Maskeli Balo, Kavak Yelleri, Kardelen, Derman, Gonca Karanfil, Geniş Zamanlar, Leylan, Kaybolan Yıllar, Yağmurdan Sonra, Yolun Sonu, İnadım İnat, Fırtınalı Hayatlar, Perçem.

Sanatçı Semra Dinçer’in cenazesi 2 Kasım Salı günü öğlen vakti Ankara Sincan Osmaniye Köyü Camisi’nden kaldırılarak ve orada toprağa verilecek. Sarıyer Gazetesi olarak merhume Semra Dinçer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sanat camiasına başsağlığı dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.