Efsane Muhtar Baki Kızgınkaya toprağa verildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emirgan’da yaklaşık 25 yıl muhtarlık yaptıktan sonra, yerleştiği Balıkesir Akçay’da yaşamını yitiren Efsane Muhtar Baki Kızgınkaya son yolculuğuna uğurlandı. Kızgınkaya’nın oğlu Cahit Kızgınkaya da babasının ölümüyle ilgili detayları Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu’ya anlattı.

EVDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘ya açıklama yapan Kızgınkaya’nın oğlu Cahit Kızgınkaya babasının ölümü hakkında bilgiler verdi. Kızgınkaya “Babamı evde kaybettik. Akşam saat 18.00 gibi yemek yemişti. Sonra lavaboya gitti. Lavabodan çıktıktan sonra kapının önünde kendini kötü hissedip fenalaştı. Onu kucaklayıp kanapeye uzattım. Kendinde değildi, baygınlık geçiriyordu. Kalp krizi geçirdiğini düşünüp eve ambulans çağırdık, ancak ambulans gelinceye kadar babam benim kollarımda ruhunu teslim etti. Babamı hastaneye kaldıramadan, evde yaşamını yitirdi. Ambulans evimize geldiğinde babamı kaybetmiştik” diye konuştu.

AKÇAY’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Merhum Baki Kızgınkaya‘nın cenazesi Edremit Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracıyla evinden alındı, kılınan cenaze namazından sonra Akçay’da gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Sarıyer Gazetesi olarak Merhum Baki Kızgınkaya’ya Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına başsağlığı dileriz….

sariyergazetesi.com/özel haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir