İbrahim Balcı son yolculuğuna uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’in tanınan isimlerinden Sarıyer Spor Kulübü Eski Başkanı ve tarihçi- yazar İbrahim Balcı (89), Sarıyer Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze namazına her kesimden yüzlerce kişi katıldı.

Sarıyer’in tarihi üzerine yazdığı çok sayıda kitabı ve Sarıyer Spor Kulübü’nde yaptığı başkanlıkla tanınan İbrahim Balcı, 89 yaşında hayatını kaybetti. Sarıyer Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına yüzlerce kişi katıldı. 1934 yılında Rize’de doğan ve 1942 yılından beri Sarıyer’de yaşayan, bu nedenle “Sarıyer’in yaşayan tarihi” lakabıyla tanınan Balcı, göz yaşları ve dualarla toprağa verildi.

CENAZEYE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Sarıyer Spor Kulübü önünde kılınan cenaze namazına CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek,İYİ Parti kurucusu ve Acarlar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aslantaş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Sevim Koç, Nadir Günday, Ahmet Aygün, Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak, CHP İlçe Başkanı Ahmet Güvenoğlu, İYİ Pati İlçe Başkanı İbrahim Temur, Zafer Partisi İlçe Başkanı Emir Selman, DSP İlçe Başkanı Alaattin Pınarbaşı, CHP İstanbul Eski Milletvekili Didem Engin, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yılmaz, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda önemli isim katıldı. İbrahim Balcı’nın oğlu CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Mustafa Balcı ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Merhum İbrahim Balcı’nın cenazesi Sarıyer Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.