Arıköy’de Yeni Yıl Festivali: 16-17 Aralık 2023

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük ve güzel sitelerinden biri olan ve Uskumruköy mahallesi sınırları içerisinde yer alan Arıköy Sitesi bu yıl ikincisi 16-17 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenen festival ile yeni yıla “merhaba” diyor.

Festival site içerisindeki sosyal tesislerde gerçekleşiyor. Festivalin bu yılki organizatörleri Özge Batu Kara ve Başak Öz. Festival birçok ünlü markanın yer aldığı alışveriş stantlarına, çocuklara yönelik ücretsiz etkinliklere, workshoplara ve yiyecek-içecek reyonlarına ev sahipliği yapıyor. Festival bugün akşam saatlerine kadar sürecek.

Festivalde kurucuları Arıköy’de ikamet eden Zekeriyaköy Kidsdorf Anaokulu da festivalde 4-7 yaş çocuklara yönelik ücretsiz 6 seanstan oluşan özel olarak hazırlanmış etkinliklerle yerini aldı. Yaratıcı Drama Eğitmeni Ayla Karacan, Beden Eğitimi Öğretmeni Anıl Özgür Kaya ve Okul Öncesi Öğretmenleri Beyza Gürgensuyu ve Melike Gülver’den oluşan ekip Kidsdorf etkinliğine katılan çocukların eğitici ve eğlendirici güzel zaman geçirmelerini sağladı. Kidsdorf ile birlikte La Fontaine Masal Evi Anaokulu, Zekeriyaköy Drama ve Kahraman Fit  festivale renk katan diğer kurumlar oldular.

Ayrıca birçok alanda workshop ve çocuklara yönelik ücretsiz film gösterimi de festival içindeki diğer etkinlikler.  Festival Uskumruköy Mahallesi Arıköy Sitesi Sosyal Tesislerinde  10-18 saatleri arasında herkes açıktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.