Büyükdere’den hafta sonu seferleri başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere İskelesi’nden sadece hafta içi gerçekleştirilen vapur seferleri vatandaşların talebi ve Büyükdere Muhtarlığı’nın girişimleriyle artık hafta sonu da yapılacak.

Büyükdere İskelesi’nin açılmasının ardından deniz ulaşımını arttırmaya yönelik çağrılarıyla dikkat çeken Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, hafta içi yapılan seferlerin artık hafta sonu da yapılacak olmasını “Hadi hayırlısı olsun” diyerek duyurdu. Yazıcı, vatandaşların taleplerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ulaştırdığını ifade ederek artık hafta sonları da Büyükdere’den 11 sefer yapılacağını söyledi.

“HAFTA SONU SEFERLERİ BAŞLADI”

1 Temmuz itibariyle başlayan normalleşme adımlarına deniz ulaşımı açısından büyük katkı sunacak olan hafta sonu seferleri Büyükdere’de ilgi gördü. Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı; “Büyükdere Muhtarlığı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne yaptığımız müracaatımızda semtimizde bulunan vapurumuzun hafta sonu hizmet vermemesi sebebiyle vatandaşlarımızın Cumartesi-Pazar günleri vapurun keyfini çıkarmadıklarını belirtmiştik. Yetkililerimiz talebimizi dikkate aldı ve vapurumuz bundan böyle hafta içi olduğu gibi hafta sonları da 11 sefer olarak Sarıyer -Beşiktaş – Eminönü seferlerine başlamıştır. Talebimizi olumlu bulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerimize halkımız adına teşekkür ederiz” dedi.

ŞEHİR HATLARI’NDAN NORMALLEŞME DUYURUSU

Öte yandan Şehir Hatları’nın resmi sitesinden yapılan duyuruda da 1 Temmuz’da atılan normalleşme adımlarıyla birlikte arttırılan seferler hakkında detaylı bilgi verildi.

Şehir Hatları’ndan yapılan duyuru şöyle:

“Değerli yolcularımız, Şehir Hatları olarak yeni kontrollü normalleşme süreciyle beraber 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle aşağıdaki seferleri tekrar yapmaya başlıyoruz.

  • Cumartesi ve Pazar günleri Kadıköy-Karaköy-Beşiktaş gece seferleri.
  • Pazar ve Resmî tatil günleri Anadolu Yakası Paralel ve Avrupa Yakası Paralel hat seferleri.
  • Pazar ve Resmî tatil günleri Sarıyer – Rumeli Kavağı – Anadolu Kavağı hattında Sarıyer’den 14.00 ve 15.00 ile Anadolu Kavağı’ndan 14.20 ve 15.15 kalkışlı seferler.
  • Ayrıca Avrupa Yakası Paralel Hattımız Pazar ve resmî tatil günleri yapılmaya başlanacağından dolayı Boğaz hattımızdaki Pazar ve resmî tatil günleri yapılan 09.20 Rumeli Kavağı kalkışlı ve 17.00 Eminönü kalkışlı seferlerimiz kaldırılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.