Sarıyer’de Kastamonu iftar buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11 ayın sultanı Ramazan vesilesiyle Sarıyer Merkez’de anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde gerçekleştirilen “Kastamonu İftar Buluşması” ilgi gördü.

Sarıyer’de eski Ramazanları aratmayan bir iftar programı gerçekleştirildi. Dostluk ve yardımseverlik duygularının pekiştiği sokak iftarında Kastamonulu vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtılar.

Sarıyer’in tanınan ve sevilen Kastamonulu esnaflarından Karanfil Pide’nin sahibi Metin Kurt’un ev sahipliğinde düzenlenen iftara katılan isimler arasında Sarıyer Kastamonulular Dernek Başkanı Cevdet Kain, Cidefet Kurucu Başkanı ve Sarıyer Kastamonulular Derneği eski Başkanı Mehmet Öz, Sarıyer Kastamonulular Derneği eski Başkan Yardımcısı Şeref Gök, Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı Kubilay Ali Yıldırım, Maden Mahallesi Muhtarı Nizamettin Temürcük, Yazar ve STK duayeni Hidayet Yünsel, KASİYAD Başkan Vekili Fikret Özkan, Göktürk Belde Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çayırbaşı Muhtarı Faruk Özdemir, Araç Dernek Başkanı Rafettin Ayvacı, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu ve ekibi, Kastamonulu vatandaşlar yer aldı.

KASTAMONULU VATANDAŞLARDAN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde kurulan iftar sofrası Sarıyerlilerin de ilgisini çekti. Hep birlikte açılan oruçların ardından sohbet edildi. Kastamonulu vatandaşlar Sarıyer’de eski günleri aratmayan sokak iftarıyla birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilediler. İftar sonunda Cidefet Kurucu Başkanı ve Sarıyer Kastamonulular Derneği eski Başkanı Mehmet Öz, gelen komşulara teşekkür konuşması yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3 Nisan 2024, 14:58

    Sarıyer der.Bolgesindeki hemşehrileri ,komşu stk.lari ve ilçe Siyaseti ile uyumlu ve faydalı çalışmalar yapıyor.Der.Başkani ve yonetimini kutluyorum.Sariyerde uzun yıllar hemşehrilerine basarili stk.hizmeti veren gönlü güzel insan mehmet öz beyin daveti ile katıldığımız iftar samimi bir hemşehri buluşması idi.Emegi geçenleri tebrik ediyorum.Kastamonulularin daima yanlarında olan SARIYER GAZETESI yine yanımızda idi.Tesekkur ediyorum.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.