Sarıyerli çocuklara lunapark coşkusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haydi Sen De Gel Sarıyer Kızılelma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sarıyerli çocukların keyifle eğlenebilecekleri bir projeyi hayata geçirdi. Sarıyer Merkez’deki lunapark çocukların ilgi odağı oldu.

Haydi Sen De Gel Sarıyer Kızılelma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sarıyer’de farkındalık yarattığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Sarıyerli çocukların tatilleri eğlenceli bir hale geldi. Sarıyer İlköğretim Okulu bahçesinde Haydi Sen De Gel Sarıyer Kızılelma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce kurulan lunapark ve oyun alanında Sarıyerli çocuklar doyasıya eğleniyor.

TATİL EĞLENCESİNE DÖNÜŞTÜ

Haydi Sen De Gel Sarıyer Kızılelma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Koray Buz, Sarıyer’de çocukların eksikliğini hissettikleri bir eğlence alanı düşüncesiyle yola çıktılarını ve dernekteki tüm gönüllü arkadaşlarıyla çocukların tatilde geçirecekleri bu sürece katkı sunmak istediklerini anlattı.

HEM ÇOCUKLAR HEM BÜYÜKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Sarıyer İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan lunapark, çocukları doyasıya eğlendirdi. Çocuklarına eşlik eden anne babalar da bu keyifli ortamın tadını çıkardı. Lunaparkın tüm çocukların gönlünde yatan en keyifli oyun alanı olduğunu söyleyen ebeveynler Haydi Sen De Gel Sarıyer Kızılelma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne emekleri için teşekkür ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.