Selvi Zengin Gezer ARDA-FED’e başkan adayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Ardahan İl Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Selvi Zengin Gezer, İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu’na Genel Başkan Adayı oldu. Sarıyer’de gerçekleştirdiği çalışmalarla tanınan ve sevilen isimlerden Gezer, ARDA-FED’in 28 Nisan pazar günü yapılacak 5. Olağan Genel Kurulu’nda, ilk kadın aday olarak rakipleriyle yarışacak.

Sarıyer Ardahan İl Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Selvi Zengin Gezer, İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanlığı’na aday oldu. Yaklaşan kongre öncesinde çalışmalarını hızla sürdüren Gezer, bu kapsamda Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya da ziyarette bulundu.

Şişli Belediyesi Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde 28 Nisan Pazar günü saat 13:00’te 5. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu’nun yeni genel başkanı olacak isim de belli olacak. Merkezi Şişli’de bulunan, başkanlığını ise Orhan Çerkez’in yaptığı ve 69 Ardahan derneğinin çatı örgütü olan İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) tarihinde bir ilke imza atarak Genel Başkanlığa ilk kadın aday olan Selvi Zengin Gezer, Ardahanlıların sesi olmak için çalışacağını vurguladı.

“HEMŞERİLERİM İÇİN EMEKLERİMİ SÜRDÜRECEĞİM”

Ardahanlı hemşerileri için çaba ve emeklerini sürdüreceğini ifade eden Selvi Zengin Gezer, “Pazar günü yapılacak olan 5. Olağan Genel Kurulu’nda aday olanlara başarılar dilerim. Bizler bu yarışta hemşerilerimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla bir arada olmalarını sağlamak için varız. Bu süreçte yanımda olan ve destekleyecek olanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerim için emek vermeye ve derneklerin yaşamın içinde var olmasına çalışmaya devam edeceğim” dedi.

“ARDAHANLILARI TEMSİL EDEN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İÇİN GELİYORUM”

Ardahan etkinlikleri denilince Sarıyer’den Sancaktepe’ye, Esenyurt’tan Gebze’ye, Beykoz’dan İstanbul’daki hemen hemen her etkinliğe katılarak katkılar sunan Gezer, “TRT Haber Merkezi’nde haber montajında görev aldım. Sarıyer Belediyesi’nde çalıştım. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Sarıyer Ardahan İl Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı olarak da çalışmalarımı sürdürüyorum. Bizde dernek anlayışı memleketimizin bağlarından kopmadan İstanbul’da yaşadığımız semtlerde de kocaman bir aile olabilmektir. Tek amacımız her yönüyle Ardahan’ı, Ardahanlıları temsil eden bir yönetim ortaya çıkarmak, ilimize yapabileceğimiz İstanbul özelinden ülke geneline, ilimiz Ardahan’a katkı sunmak, sivil topluma halka katkı sunmaktır. Ardahan Dernekler Federasyonu’nu layık olduğu noktaya hep birlikte taşıyacağız. Hep birlikte tüm Ardahanlıları temsil eden bir yönetim ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

“HEMŞERİLERİMİZİN ÖNÜNÜ HER ALANDA AÇACAĞIZ”

ARDA-FED’in yaklaşan 5. Olağan Genel Kurulu öncesinde hedeflerini aktaran ve Sarıyer Gazetesi’ne özel değerlendirmelerde bulunan Selvi Zengin Gezer; “Biz sivil topluma yeni kriterler getireceğiz. Hiçbir başkan kendini bir yerlere taşımak için başkan olmayacak. Halkın önünü açmak, hak eden hemşerilerimizin hak ettiği yerlere sıçraması için güçlü bir yönetimi hep birlikte oluşturacağız. Liyakat ve ehliyet kurallarıyla hemşerilerimizin her alanda önlerini açacağız. STK nedir ciddi anlamda ortaya koyacağız. Artık ben yok biz olarak harekete geçeceğiz” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.