Atatürk Kent Ormanı 2020 yılının ilk 5’inde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Kent Parkları Birliği (World Urban Parks), İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer’de hizmete açılan Atatürk Kent Ormanı’nı 2020 yılının en iyi 5 parkından biri olarak seçti.

İstanbul’un akciğeri Sarıyer’e nefes kazandıran Atatürk Kent Ormanı 2020 yılının en iyi 5 parkından biri oldu. Atatürk Kent Ormanı’na çok sayıda vatandaş gelerek ziyaret ediyor. İBB sayesinde Sarıyer’e kazandırılan değerler arasında yer alıyor. Atatürk Kent Ormanı, 10 Kasım 2020’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ve yoğun katılımın olduğu bir programla kapılarını açmıştı.

thumbnail
İlişkili Yazı
Birol Namoğlu: “İz bırakabiliyor olmamız huzur verici”

Genç; “Sarıyer’e nefes oldu”

Dünya Kent Parkları Birliği’nin Atatürk Kent Ormanı’nı ilk 5 arasına seçmesinin ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Bu parka artık her yerden vatandaşımız geliyor, ziyaret ediyor. Ben de yeri geliyor YouTube çekimlerini orada yapıyor, yeri geliyor yürüyüş yapıyorum. Başta İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. İBB işbirliği sayesinde her şey çok güzel oluyor” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.