Aydoğan Cevahir kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1961 İstanbul doğumludur. İngiltere’de International University of Business Administration bölümünden mezun olmuştur. İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketinde, şirket ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir.

Sosyal ilişki ve faaliyetlerine önem verdiği için sırasıyla; Yeniköy Spor Kulübü Başkanlığı, Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanlığı, Feriköy Spor Kulübü 2. Başkanlığı, Alibeyköy Spor Klubü Başkanlığı, Kireçburnu Spor Kulübü Başkanlığı ve Tarabya Spor Kulübü Başkanlığı bulunmuştur.Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkan Yardımcılığı, Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği (KASİAD), Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Asrın Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanlığı, Karadeniz Vakfı Üyeliği, ve Şişli Polis Hizmetlerini Geliştirme Destekleme Derneği Üyeliği bulunmaktadır.

Ak Parti’nin kuruluş aşamasında üye oldu. Kurulduğundan beri Ak Parti çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.Sarıyer’de İstinye, Yeniköy ve Kireçburnu’ndan sonra 16 yıldır da Tarabya’da oturmaktadır.Evli ve 3 çocuk babası olan Cevahir ileri derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir