“Cumhuriyeti Kuran Komutanlar” söyleşisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin 100. yılı haftası etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyeti Kuran Komutanlar” söyleşisi gerçekleştirildi. Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen programda geçmişten günümüze “Cumhuriyet” konuşuldu.

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Sefa Özkaya tarafından “Cumhuriyeti Kuran Komutanlar” söyleşisi Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar’ın katılımlarıyla Hüseyin Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

SARIYERLİ GENÇLER İLGİYLE DİNLEDİ

Öğrenciler, Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Sefa Özkaya’nın sunumuyla Cumhuriyetimizi 100. yılında önemli bilgiler edindi. Oldukça büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşen programın ev sahibi Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyerli gençlerin Cumhuriyetimizin her değerine sahip çıkması ve geçmişten günümüze kadar yaşananları bilmesinin önemine dikkat çekti. Programın sonunda Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Sefa Özkaya’ya çiçek takdim edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.