Sarıyer’de Ahilik Kültürü Haftası kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de Ahilik Kültürü Haftası kapsamında anlamlı bir program düzenlendi. Program, Sarıyer Şükran Ülgezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Sarıyer Şükran Ülgezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programa, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Şube Müdürleri, Okul/Kurum Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ahilik Kültürü Haftası’na dikkat çekmek ve yeni nesillere bu kültürü aktarabilmek adına düzenlenen program öğrenciler tarafından da büyük ilgi gördü.

AHİLİĞİN TEMEL DEĞERLERİ VURGULANDI

Programda, Ahilik kültürünü anlatan gösteri ve skeçler düzenlendi. Ahiliğin temel değerleri olan dürüstlük, güvenilirlik, kalite, dayanışma ve yardımlaşma gibi kavramlar vurgulandı. Sarıyer Şükran Ülgezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Oya Kaya, “Ahilik kültürünü gençlerimize tanıtmak için bu programı düzenledik. Ahiliğin temel değerlerini öğrencilerimize aktarmak istedik” dedi. Program, öğrencilerin Ahilik kültürünü anlatan şiirler ve şarkılar seslendirmesiyle sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.