Kidsdorf’ta ilk 23 Nisan heyecanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 yıllık tecrübe ile okul öncesi eğitime yepyeni bir yorum katarak Zekeriyaköy’de açıldığı günden bu yana farkındalık yaratan çalışmalara imza atan Kidsdorf Anaokulu, kuruluşundan sonra ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama heyecanını da yaşadı.

Zekeriyaköy’de kapılarını açtığı günden bu yana kısa süre içerisinde başarılı çalışmaları ile öne çıkmayı başaran Zekeriyaköy Kidsdorf Anaokulu’nda ilk 23 Nisan coşkusu yaşandı. Kidsdorf Anaokulu kurucuları Mustafa Uslu, Ayşegül Akalın Uslu, Aytek Kaplan ve Esra Kaplan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Kidsdorf’un tüm ekibi de yer aldı.

GÖSTERİLER BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Zekeriyaköy’de bulunduğu konumda çok güzel bir okul bahçesine de sahip olan Kidsdorf’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırlanmış tören alanında birbirinden güzel kostüm ve aksesuarlarıyla gösterilerini sergilediler. Öğrenciler şiir, yabancı dilde sunumlar, koro, dans, bale ve ritm gösterileri ile dopdolu bir programa imza atarak izleyicilerin büyük beğenisini kazandılar.

“ÜLKEMİZE VE DÜNYA BARIŞINA KUTLU OLSUN”

Okul Müdürü Mustafa Uslu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “Tarihimizin parlak sayfalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümüne ulaşmış olmanın kıvanç ve mutluluğuyla Kidsdorf olarak ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın sevinç, onur, heyecan ve coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Bu çok özel gün, aydınlık geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza, gençlerimize, ülkemize, milletimize ve dünya barışına kutlu olsun” dedi.

“ÇOCUKLAR DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRECEK”

Mustafa Uslu konuşmasının satır aralarında usta şair Edip Cansever’in “Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk” mısralarına da değinerek şu ifadelere yer verdi; “Her yıl Eylül ayında bir gün olarak sözde kutlanan Dünya Barış Günü’ne de vurgu yapacak olursak 23 Nisan’lar ile 365 gün özde barış içerisinde yaşanır bir dünya ve ünlü bir filozofun “Öğrenemedik bir türlü yan yana yürümeyi” sözüne istinaden de yakın zamanda iyi yetişmiş çocuklarımız yan yana, samimi ve sevgili dolu yürümeyi başaracaklar ve işte o gün dünya çok güzelleşecek…”

MİNİKLERİN COŞKUSU HERKESİ SARDI

Yaklaşık bir buçuk saat süren program sonunda aileler çocuklarıyla bu renkli günü ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafı çektirdiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda doyasıya eğlenen minikler Kidsdorf’ta yaşadıkları bu renkli günü coşkularıyla daha da keyifli hale getirdiler.

SATRANÇ ŞENLİĞİ HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Kidsdorf bu özel ve anlamlı programdan hemen sonra 12 Mayıs 2024 cumartesi günü düzenleyecekleri 2. Geleneksel Satranç Şenliği hazırlıkları için kolları sıvayacak. İlki çok büyük ilgi ve katılımla gerçekleştirilerek geleneksel hale gelen şenliğin yine yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.