Rotary’den hizmet ödülleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rotary 2420 Bölge İstanbul – Şişli Rotary Kulübü Derneğinin her yıl düzenli olarak verdiği ”Meslekte Üstün Hizmet Ödülü” bu yıl da sahiplerini buldu.

Son bir yıldır Dünyamızı sarsan Covid-19 Pandemisi nedeniyle tüm sağlık mensuplarımız, adeta bir insanlık savaşı vermiş ve mesleklerini büyük bir özveri ile yapmaya devam ediyor. Bu nedenle bu yıl ödüllerin sağlık çalışanlarına verilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. İstanbul – Şişli Rotary Kulübü Derneği Başkanı Seval Gür Çetin tarafından, büyük bir özveri ile çalışmalarını yürüten Darüşşafaka Mahallesi, Aile Hekimi olarak görevini yürüten Sayın Dr. Çiler Öncel’e,  “Meslekte Üstün Hizmet Ödülü” 9 Mart 2021 Salı günü gerçekleştirilen bir tören ile, Şişli Rotary Kulübü üyeleri ve Darüşşafaka Mahallesi sakinlerinin katılımıyla takdim edildi.

ROTARYENLER GÖNÜLLÜ ÇALIŞARAK HİZMET ÜRETİYOR

Rotary tüm Dünyada 116 yıldır var olan ve varlığının sebebi Kendinden Önce Hizmet Olan Uluslararası bir kuruluştur. Rotaryenler, gönüllü olarak iyi niyet ve anlayışı geliştirerek barışa katkıda bulunan, aynı zamanda kendi iş ve mesleğini topluma hizmet fırsatı olarak sunan, iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaşması için çalışan ve hizmet üreten insanlardır. En saygın çalışmalarından biri de, meslek hayatları boyunca örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem topluma örnek olan, mesleğinde yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik eden ve genç meslek sahiplerini de yüreklendirerek önder olan kişilere Mesleğinde Üstün Hizmet Ödüllerini sunmaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Mart 2021, 08:02

    Dr Ciler ile hepimiz gurur duyuyoruz.. basarilarinin devamini diliyoruz…

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.