Sarıyer’de öğrenciler farkındalık yarattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na yönelik farkındalık yaratmak için Sarıyer Kaymakamlığı ve Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde bir program düzenlendi. Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programda okulun öğrencileri farkındalık yaratmak için yürüdüler. 

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na, Sarıyer’de düzenlenen programlarla farkındalık yaratılıyor. Sarıyer Kaymakamlığı ve Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlenen program Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla sürdü.

Çeşitli sunumların da yapıldığı programda öğrenciler Lösemili Çocuklar Haftası ile ilgili şiirlerini ve yazılarını da okudular. Farkındalık sözlerinin okunmasının ardından Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sona eren program Lösemili Çocuklar Farkındalık Yürüyüşü ile sürdü. Öğrenciler Büyükdere’deki Balıkçılar Çarşısı’ndan başlayarak ellerinde “Erken tanı hayat kurtarır”, “Küçük Kalplere Büyük Umut” ve çok sayıda dikkat çekici slogan cümleler yazılı pankartlarla Sarıyer Merkez’e kadar yürüdüler. Öğrencilerin farkındalık yürüyüşü Sarıyer’de ses getirirken, lösemi ile ilgili bilgilendirici broşürler de dağıtıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.