Şükrü Genç, çocukların karne heyecanını paylaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan Sarıyerli çocuklarla bir araya geldi.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle bugün milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. Öğrencilerin yanı sıra velileri de bu heyecana ortak oldu. Sarıyer’de eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrenciler okullarında düzenlenen programlarla karnelerine kavuştu.

Şair Nigar İlkokulu ve MEV Dumlupınar İlkokulu’nda düzenlenen törenlere Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, öğretmenler ve veliler katıldı.

ŞÜKRÜ GENÇ’TEN ANLAMLI ÇAĞRI

2022-2023 eğitim-öğretim yılı sona ererken öğrenciler yıl boyunca verdikleri emeklerin karşılığını aldılar. Günü renklendiren halk oyunları gösterileri yapıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf da çektirdi. “Bugün karne heyecanı yaşayan çocuklarımızı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve güzel bir tatil diliyorum” sözlerine anlamlı bir çağrı da ekleyen Şükrü Genç, “Tatildeyken kitap okumayı unutmayın!” dedi. Başkan Genç, “Şair Nigar İlkokulu ve MEV Dumlupınar İlkokulu öğrencilerimizin karne törenine katıldık. Tüm çocuklarımızın nefes alacağı, yaşamın tadını çıkaracağı, yeni başarılar ve gelecekte daha verimli ders dönemleri için güç toplayacağı bir tatil diliyorum” diye konuştu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.