2. Sarıyer Festivali Türkiye gündeminde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı Platform Derneği’nce Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda düzenlenen ve yaklaşık 70 bin kişinin katıldığı 2. Sarıyer Festivali Türkiye gündemine oturdu. Festival haberleri ulusal basında geniş yankı buldu.

Sarı Platform Derneği ve Sarıyer Belediyesi’nce 5-6-7 Ağustos tarihlerinde büyük bir coşkuyla gerçekleşen 2. Sarıyer Festivali, ünlü sanatçılar Betül Demir ve Gripin’in konserleriyle de Türkiye’nin gündemine oturdu. Kireçburnu’ndaki Haydar Aliyev Parkı’nda gün boyunca ve gece geç saatlere kadar süren, pek çok renkli etkinliğe sahne olan festivale yaklaşık 70 bin kişi katıldı. Sarıyerlilerin yanı sıra İstanbul’un pek çok noktasından Sarıyer Kireçburnu’na gelen vatandaşlar da bu heyecana ortak oldu.

FESTİVAL HABERLERİ ULUSAL BASINDA

2. Sarıyer Festivali ile ilgili haberler ulusal basında büyük yankı buldu. Hürriyet Kelebek, Milliyet Cadde, Posta, Takvim, Korkusuz, Yeni Birlik gibi gazetelerin yanı sıra pek çok internet sitesinde festivale ilişkin haberler yayınladı. Ünlü şarkıcı Betül Demir, konser sonrasında sosyal medya hesabından “Hiç bir konserimde seyircilerimle aramda bir duvar olsun istemem. Bu sebeple eğer sahne önüne gelmek isteyen olursa engel olmayın. Özellikle çocukları sahne önüne davet ediyorum” diyerek yaklaşık 2 saat renkli performansıyla sahnede kaldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.