2. Sarıyer Festivali’nde keyifli açılış

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2. Sarıyer Festivali, Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda dün açıldı. Sarı Platform Derneği’nce düzenlenen festivalde Sarıyerliler keyifli vakit geçirdiler. Festival bugün ve yarın da dolu dolu devam edecek.

Sarı Platform Derneği’nce düzenlenen 2. Sarıyer Festivali, moda, alış-veriş, sanat, eğlence, yeme-içme, çocuk oyunları ve ücretsiz konserlerle dolu dolu geçiyor. Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda kapılarını açan dev organizasyona Sarıyerliler ve İstanbul’un birçok semtinden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalde açılış konuşması yapan Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, “Kireçburnu’nda muhteşem bir atmosferde festivalimizi gerçekleştiriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese bir kez daha teşekkür ederim. Etkinlik alanlarımız ve konserlerimize herkes yoğun ilgi gösterdi. Sarıyer’de birlik ve beraberliğimizi pekiştiren böyle güzel etkinlikler vasıtasıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum” diye konuştu.

EL EMEĞİ ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

2. Sarıyer Festivali’ne katılan vatandaşlar el emeği göz nuru ürünlerini sergilediler. Sarıyer’in önde gelen birçok firması da festivalde tanıtım amaçlı yer aldı.

BUGÜN BETÜL DEMİR ve YARIN İSE GRİPİN RÜZGARI ESECEK

Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda 3 gün sürecek festivalde ünlü isimler de yer alıyor. 2. Sarıyer Festivali etkinlikleri kapsamında 6 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30’da Betül Demir ve 7 Ağustos Pazar günü saat 20:30’da Gripin ücretsiz verecekleri konserleriyle hayranlarıyla buluşacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.