2. Sarıyer Festivali’nde muhteşem final

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı Platform Derneği’nce, Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleştirilen 2. Sarıyer Festivali binlerce kişinin ilgi ve yoğun katılımıyla dolu dolu geçti. 5-6-7 Ağustos tarihleri boyunca süren festivalde Betül Demir ve Gripin sahne aldı.

Sarı Platform Derneği ve Sarıyer Belediyesi’nce düzenlenen 2. Sarıyer Festivali, gündüzleri yeme-içme, alışveriş, çocuk oyun alanları ve eğlenceyle dolu dolu geçti. 5-6-7 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen 2. Sarıyer Festivali’ne hafta sonunu fırsat bilerek Kireçburnu’na akın eden yaklaşık 70 bin katıldı. El emeği ürünlerin yanı sıra moda, yeme-içme, eğlence ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı festivalin ikinci gününde sevilen sanatçı Betül Demir sahne aldı. Gün boyunca süren etkinliklerin ardından vatandaşlar konserde doyasıya eğlendi. Festival Sarıyer’in siyasetçilerinden tanınan simalarına, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine kadar çok sayıda kişiyi ağırladı.

GRİPİN KONSERİ İLE MUHTEŞEM KAPANIŞ

Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşen 2. Sarıyer Festivali’nin son gününde sahne alan Gripin yoğun ilgi gördü. Açık havada gerçekleşen konserde vatandaşlar doyasıya eğlendi. Birbirinden çok sevilen Gripin şarkılarını seslendiren grubun solisti Birol Namoğlu, Sarıyerlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

FESTİVAL YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Sarıyer’de yoğun ilgi gören festivalden duyduğu memnuniyeti “Kireçburnu’nda muhteşem bir atmosferde festivalimizi gerçekleştirdik. Başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere Bizleri yalnız bırakmayan herkese bir kez daha teşekkür ederim. Etkinlik alanlarımız ve konserlerimize herkes yoğun ilgi gösterdi. Sarıyer’de birlik ve beraberliğimizi pekiştiren böyle güzel etkinlikler vasıtasıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum” sözleriyle ifade etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.