203 milyonluk ikramiye Sarıyer’e çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Piyango İdaresi’nin haftalardır devreden Süper Loto’daki 203 milyonluk büyük ikramiye Sarıyer’deki Dönmezler Bayisi’nden çıktı. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Piyango Bayisi Kadir Dönmez; “Bu bir rekor. Talihlimiz bu parayı güle güle kullansın. Çok sevindim” dedi.

Talihli kuponu Sarıyer Merkez’deki Sırrıbey Sokak’ta bulunan Dönmezler Bayisi’nde makineden oynattı. Salı günü Noter huzurunda yapılan çekiliş sonuçlarına göre şanslı kişi 203.435.481,95 TL‘lik büyük ikramiyenin sahibi oldu.

“BUGÜNE KADAR VERİLEN EN BÜYÜK İKRAMİYE”

Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya konuşan Kadir Dönmez şunları söyledi; “Genel Müdürlükten arayıp talihlinin benim bayiden oynadığını söyleyip haber verdiler, tebrik ettiler. Çok sevindim. Talihlimize hayırlı olsun inşallah, iyi yerlerde kullansın. Sarıyerimize hayırlı olsun. İyi insanlara gitsin, güzellikler yapsın. Biz Sarıyer’deki ilk bayilerdeniz. Daha önce de büyük paralar verdik. Milli Piyango zamanında ama özelleştikten sonra Süper Loto bir kaç kere bizden çıktı. Şu anda bugüne kadar verilen en büyük ikramiye bu. Böylede bir talihimiz oldu. Sarıyer’de yaşayan biri olduğunu tahmin ediyoruz. Talihli kimse hayırlı işlere kullanır inşallah. Kendisine de hayırlı olsun. Güle güle harcasın. Makine üzerinden sistemden oynanmış. Şans, kısmet diyeceğiz.”

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.