AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun istifa ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 belediye seçimleri yaklaşırken, belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları AK Parti’deki görevlerinden istifa etmeye başladı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un da önümüzdeki günlerde istifa edeceği öğrenildi.

AK Parti Sarıyer’de adaylık heyecanı zirveye çıktı. Beyoğlu Eski Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kağıthane Eski Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Meclis Grup Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Hüseyin Coşkun’un adaylık için isminin geçtiği partide, bu kez de İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun sahaya iniyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun önümüzdeki günlerde istifa edecek. Sarıyer Belediye Başkan Adayı olmak için görevini bırakacağı öğrenilen Kurşun’un siyasi kulislerine hız verdiği belirtildi. Sivas seçmenlerinden destek aldığı konuşulan Kurşun’un siyasete yeni bir heyecan katması bekleniyor.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Eylül 2023, 06:44

    Sakına sarıyerden aday olma Halil İbrahim kurşun.senin kaybetmen için elimden ne geliyorsa yapıcam bunu unutma .ilçe baskanliğindanda istifa et kurtaralım senden ya ne yaptınki Sarıyer’de kimin derdine derman oldun bu zamana kadar

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.