AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Sarıyer Belediyesi yönetiminin beyin ölümü gerçekleşmiştir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya önemli açıklamalarda bulundu. AK Partili Kurşun, Sarıyer Belediyesi’ni 3 ana başlıkla bombaladı…

Ordu’da birkaç günlük ziyaretler gerçekleştiren ve oradaki Sarıyerlilerle bir araya gelen Kurşun, Sarıyer Belediyesi’ne çok ağır eleştirilerde bulundu. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘ya özel açıklamalarda bulunan Kurşun Sarıyer Belediyesi’ni yerden yere vurdu…

ŞÜKRÜ GENÇ SARIYER’E NEDEN SOSYAL TESİS YAPMIYOR?

Ordu’nun Ünye ilçesindeki belediye sosyal tesisine hayran kaldığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun şunları söyledi; “Sarıyer Belediyesi 1.7 milyarlık bütçesine rağmen neden Sarıyer’e bir tane dahi sosyal tesis yapmıyor. Ünye’de belediyenin yaptığı sosyal tesisleri görünce Sarıyer adına çok utandım. Sarıyer bunu hak etmiyor. Sosyal belediyecilik, halkçı belediyecilik nutukları atanlar Sarıyer’e neden bir tane bile tesis kazandırmıyor? Şükrü Genç 15 yıldır ilçe için ne yaptı? İnsanların daha uygun fiyattan yemek yiyebilecekleri neden bir sosyal tesis yapılmıyor?

“SARIYER BELEDİYESİ YÖNETİMİNİN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞMİŞTİR”

Sarıyer Belediyesi yönetiminin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Sarıyer bunları hak etmiyor. Ancak söz veriyorum, seçimlerden sonra AK Partili bir belediye olarak biz göreve geldiğimizde Sarıyer’e bu tesisleri mutlaka yapacağız. Sarıyer halkına Beykoz, Beşiktaş, Kağıthane ve Fatih Belediyesi’nin yaptığı gibi modern sosyal tesisler kazandıracağız. Birçok ilçe belediyesi kısıtlı bütçelerine rağmen kendi ilçelerine böylesi güzel sosyal tesisler yaparken Sarıyer halkına bu imkanın sunulamaması CHP’nin ve CHP’li Sarıyer Belediyesi’nin ayıbıdır. Bu ayıbı ortadan kaldırmak inşallah bize nasip olacak”

BELEDİYEYİ ALINCA İLK İŞİMİZ MASLAK’TAKİ AŞEVİNİ AÇMAK!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yıllardır Maslak’taki aşevini yapmadığını, tek bir çivi dahi çakmadığını söyleyen Kurşun; “Sarıyer Belediyesi’ni aldığımızda ilk icraatımız Şükrü Genç’in yıllardır yapmadığı, yapmak niyetinde olmadığı aşevini tamamlayıp hizmete açmak. CHP’li belediyenin Sarıyer halkına yaptığı bu ayıbı belediyeyi alınca yine biz ortadan kaldıracağız. Tabelasından başka hiçbir şey yapılmayan o aşevini hizmete sokmak seçimden sonra AK Partili Sarıyer Belediyesi’ne nasip olacak.” dedi.

BELEDİYE, SARIYER KULÜBÜ’NE NEDEN SAHİP ÇIKMIYOR?

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, 15 yıldır elle tutulur bir icraatı olmadığını vurgulayan ve belediyenin borç batağında yüzdüğünü söyleyen Kurşun; “Sarıyer Belediyesi neden Sarıyer Spor Kulübü’ne sahip çıkmıyor? Başka ilçelerde belediyeler spor kulüplerine modern tesisler kazandırıyor, pek çok konuda onlara sahip çıkıyor. Ancak Sarıyer’de belediye ne yazık ki kulübe hiç sahip çıkmıyor. Özverili bir grup arkadaşımız, iş insanları ve büyüklerimiz kulübe kendi imkanları ölçüsünde sahip çıkmaya çalışıyor. Her birine ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz. Ancak maalesef Sarıyer Belediyesi kulübe destek anlamında hiçbir şey yapmıyor. Belediye; spora ve gençlere yatırım yapmak istemiyor. Diğer belediyelerdeki tesisleri görseler inanın utanırlar” diye konuştu.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

İŞTE KURŞUN’UN ÖRNEK GÖSTERDİĞİ ÜNYE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 27 Temmuz 2023, 09:28

    Doğruya doğru Akp’li değilim ama Başkan doğru konuşmuş Şükrü Genç’in en büyük eksikliği 15 yıldır sahile Sarıyer’e yakışır bi Sosyal Tesis yap(a)mamış olmasıdır… Çok merak ediyorum acaba bu konudaki gerekçesi nedir Şükrü Başkan’ın ?

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.