AK Parti Sarıyer’den gazetemize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle Sarıyer Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları’nca Sarıyer Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp ile ilçe yönetiminden Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Sebahat Aydın, Halkla İlişkiler’den Kadriye Küçükosman, Tanıtım ve Medya Komisyonu’ndan Neslihan Sevinç yer aldı.

Sarıyer Gazetesi’nin ev sahipliğinde Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan’ın misafiri olan AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün önemine dikkat çekerek gazetenin tüm ekibine başarılar dilediler.

“BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM”

İlçe genelinde sürdürdükleri çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp, ilçenin gündemini Sarıyer Gazetesi haberleriyle takip ettiklerini söyledi. Demiralp, “Gazetecilik mesleğinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Sizler basının emekçileri olarak halkın en doğru bilgiye ulaşması için çaba ve emek sarf ediyorsunuz. Bu önemli görevde kaleminizin her zaman özgür olabilmesini dilerim. Millet olarak tüm zorlukları da el ele vererek ve samimiyetle aşacağımıza inanıyorum. Sarıyer’de çaldığımız her kapıda sevgiyle karşılanıyoruz. Emeklerimizi halka doğru bir şekilde aktarma noktasında siz değerli basınımıza bir kez daha teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sarıyer Gazetesi ekibi, AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları’na anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp, Sarıyer Gazetesi ekibine günün anısına çiçek takdim etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.