Ayhan Akbulut’a destek mesajı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu İstanbul Bölge Temsilcisi Asalettin Arslanoğlu, Sarıyer Belediyesi’nde haksız bir şekilde işine son verilen Eski Veteriner Müdürü Ayhan Akbulut‘a destek mesajı paylaştı.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’da İstanbul Bölge Temsilcisi Asalettin Arslanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sarıyer Belediye Başkanlığı seçimini Veteriner Hekim Ayhan Akbulut’a ithaf ediyorum!

Tunceli / Nazimiye doğumlu. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu. Sarıyer Belediyesi’nde Sendikası’ndan (KESK Tümbel-Sen) istifa etmeyen, Refah Partisi’nin baskılarına direnen dostumuz, kardeşimiz kendi partisinin iktidarında “kedinin, köpeğin mamasını çalanlara da direndi.” Kendisine kurulan hem de sözde veteriner meslektaşlarının da dahil olduğu hain tuzaklara dayanamadı ve emekliliğini isteyip Sarıyer’i terketti. DEVRİM (bir kere daha) KENDİ EVLADINI YEMİŞTİ. O yiğit, dürüst dostumuzu unutmadığımız gibi, hayvanların mamasından çalanları da unutmadık. Onlara Sarıyer’i teslim etmemek için BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Şükrü Genç’i destekliyorum. Bu mücadeleyi AYHAN AKBULUT DOSTA İTHAF EDİYORUM. 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Şubat 2024, 20:54

    Binlerce insan evine ekmek götüremezken Sadece 2023 yılında 12 milyon liralık kedi köpek maması çoğu özel ithal ve konserve mamalar alan bir yönetimi desteklemekte neyin nesidir.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.