Baltalimanı Yaşam Vadisi’nin temeli atılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “150 günde 150 proje” çalışmaları kapsamında “Baltalimanı Yaşam Vadisi” projesinde çalışmalar hızla sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Baltalimanı’nını sevindiren çalışma alanında bilgilendirme toplantısı ve temel atma programında bir araya gelecek.

Baltalimanı’na nefes aldıracak proje Baltalimanı Yaşam Vadisi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “İstanbul yatırımla güçleniyor” sloganıyla “150 günde 150 proje” kapsamında Baltalimanı’ndaki çalışmaları hızla sürerken Baltalimanı Yaşam Vadisi vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yapmak için açılacak.

İMAMOĞLU VE GENÇ ALANI GEZECEK

Baltalimanı Mahallesi’nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çalışmaların başladığı günden bu yana bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara aktaran Baltalimanı Mahallesi Muhtarı Alihaydar Aslan, “Baltalimanı Yaşam Vadisi projemiz devam ediyor. Baltalimanı’na nefes aldıracağı için heyecanla beklenen projenin altyapısı bitmek üzere. Yağmur suyu ve 400 metre kanal hattımız yenileniyor. 22 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in katılımıyla alan gezilecek ve bilgilendirme toplantısı yapılacak ve temeli atılacaktır. Tüm mahalle sakinlerimiz davetlidir” diye konuştu.

ASLAN: “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Baltalimanı Yaşam Vadisi’nin hayata geçirilmesinin mahallesi adına çok önemli olduğuna dikkat çeken Aslan, “Yaklaşık 7-8 senedir bu proje için çalışmalarda bulunuyorduk. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ederim. Mahallemizin çevresini değiştirecek güzel bir çalışma olacak” dedi.

BALTALİMANI GÜZELLEŞİYOR

Baltalimanı Mahallesi’nde heyecanla beklenen proje kapsamında Japon Bahçesi ile Reşitpaşa Kavşağı’nın arasında bir süredir çalışmalar sürdürülüyor. İSKİ Deresi olarak bilinen alanda sağı ve solu otopark, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu olarak düzenlenerek “Baltalimanı Yaşam Vadisi” hayata geçiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.